END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Strømper og sokker

Vælg Brand

  • 52 Varer fundet
48 af 52 Produkter

Strømper & sokker

Strømper til mænd har længe været noget, der bare skulle gemmes væk bag bukserne og langt nede i skoen. Strømpens potentiale som en ekstra accessory er dog blevet opdaget og bliver oftere og oftere udnyttet. I samme takt udvider markedet sig hastigt. Har du udnyttet det endnu? De mange forskellige farver og mønstrer, lange strømper og ankelstrømper, giver dig nemlig en unik mulighed for at lade din humoristiske personlighed skinne diskret igennem. Hvis du føler dig mest tryg ved de ensfarvede, sorte strømper, så har qUINT også lige det, du leder efter. Vi går meget op i kvaliteten af dine strømper, som dermed sikrer dig en komfortabel og lækker fornemmelse mellem dine tæer.

En strømpe skal både være praktisk og moderne

Folk har benyttet sig af denne lille beklædningsdel i flere årtusinder og oprindeligt var dens funktion udelukkende at holde fødderne varme. Lidt ligesom vanter, bare til dine fødder. Strømpen blev populær blandt adeligheden omkring 1000 år efter Kristi fødsel og dermed også et symbol på rigdom og adelighed. Opfindelsen af strikkemaskinen 1589 betød, at man kunne producere strømperne langt hurtigere end før. Nu om dage ejer alle og enhver de behagelige sokker, og de bruges også til at undgå gnavsår og sved i skoen. Mange bruger i dag tennissokker som en del af deres outfit - det giver en sporty vibe som vi møder overalt i bybilledet. 

Oplev vores store udvalg af strømper til mænd

Vi har også et stort udvalg af vores egne qUINT strømper og tennissokker uanset om du leder efter en simpel sort strømpe, striber, mønster eller fuld knald på farverne. De findes både som almindelige strømper og de lidt tykkere tennis sokker, og alle har kvaliteten i højsædet, så du er sikker på dine fødder er godt beskyttet og dine strømper holder længe. De simple strømper er oplagt til et diskret look, mens du roligt kan tage dine sorte shorts på velvidende om, at et par farverige strømper frisker looket op. Har du derimod brug for at gemme strømperne væk, er det et par no show socks du har brug for, så kan dine sneakers få alt opmærksomheden.

Køb strømper online lige her hos qUINT.dk

Uanset om du er til den klassiske, stribede eller farverige sokker, så har vi noget for enhver smag i vores webshop. qUINT har sørget for at udvalget er meget blandet, så du også har mulighed for at mixe lidt og købe sokker, der passer lige til dit humør. Vi forhandler udelukkende de mest populære mærker som blandt andet Lacoste og Adidas Originals, og sikrer dig at kvaliteten er helt i top. De udsatte steder som hælen og tåen er ofte blevet forstærket, så sokken holder endnu længere. Kig forbi en af vores butikker landet over, hvis der ikke lige var den farve eller det mønster, du ledte efter. Vores dygtige personale vil med glæde hjælpe dig med at lede og give dig rode råd til, hvad der passer bedst sammen med netop dine jeans.