Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Halstørklæder og tørklæder

  • 0 Varer fundet

Tørklæder & Halstørklæder

Et halstørklæde til mænd er ikke kun til de kolde måneder, hvor det gælder om at holde på varmen. Det bør snarere være en fast ingrediens i dit outfit hele året rundt – for det er den helt rigtige accessory til dig, der ønsker at være klædt moderigtigt og trendy på. Den er perfekt til både læderjakken, cowboyjakken, den varme vinterjakke til de ekstra kolde måneder, men også til den fede t-shirt om sommeren (for vi ved jo godt, at Danmarks temperaturer er noget svingende). Så uanset, om du fryser om halsen eller ej, så bør du have flere lækre, store tørklæder liggende i garderobeskabet.

Tørklæder til mænd er blevet et fashion statement

Udover at være uundværlig, når det gælder om at holde på varmen, så er det også blevet en accessory, der er uundværlig, hvis du ønsker at lave et fashion statement. Med et halstørklæde til mænd udviser du nemlig god sans for herremode og stilfuld påklædning. Desuden er det en accessory, du kan bruge både til at lægge en dæmper på et lidt for højtideligt eller fint sæt tøj, så det opnår et mere tilbagelænet og afslappet look. Omvendt kan en helt almindelig t-shirt blive piftet op, hvis du enten tilsætter et klassisk og elegant én af slagsen, eller et mere trendy med fx print eller mønster. Derfor bør du have et solidt udvalg af forskellige modeller, så du har lidt til enhver lejlighed.

Stort udvalg fra alle de eftertragtede brands

Markedet for tørklæder til mænd har i dag vokset sig enormt, hvorfor det er blevet muligt at finde en variant, der matcher lige netop din smag og stil. Skal det være mønstret eller med print? Måske med et statement trykt? Skal det være stort eller mere beskedent? Skal det være med eller uden frynser? Skal farven være iøjefaldende, eller er du mere til de diskrete og enkle farver? Skal det være af uld, bomuld eller noget helt tredje? Hos qUINT finder du et bredt udsnit af de mange forskellige modeller, der findes på markedet. Vi forhandler accessories fra nogle af de mest eftertragtede brands inden for herremode, og derfor finder du her på siden såvel som i butikkerne modeller fra blandt andre Adidas Originals og Lacoste.

Køb dit halstørklæde til mænd online hos qUINT.dk

Hos qUINT har vi gjort det til en æressag at håndplukke lækre designervarer fra store tøjbrands ud fra devisen om, at høj kvalitet og lækkert design skal gå hånd i hånd. Vi vil nemlig gerne kunne tilbyde vores kunder det bedste af det bedste – også når det kommer til tørklæder til mænd. Vi opgraderer udvalget konstant, men især op mod de kolde vintermåneder, hvor behovet bliver endnu større for at få fingrene i denne sæson mest trendy modeller, sørger vi for at udvide sortimentet – både online og i butikkerne rundt om i landet, som du altid er velkommen til at besøge.