END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Stüssy

Stüssy
Stüssy
Stüssy

Vælg Kategori

  • 3 Varer fundet

Stüssy hoodie & t-shirt til fyre

Til at starte med var brandet ikke et fashionbrand. De var fokuseret på surferstilen og det afslappede. I dag er Stüssy et tøjbrand, som er anerkendt for deres designs, der har rødder i både hiphop- og surferverdenen. De blev etableret i 1980 af Shawn Stüssy, og deres streetwear bliver forhandlet over hele verden i dag. Det kan købes i både USA, Asien, Australien og Europa, og selve inspirationen bag brandets design har de hentet fra de mange subkulturer - dog henvender tøjet sig til en bred målgruppe, så der er helt sikkert også noget, der falder i din smag. Man kan ikke rigtig sætte et bestemt label på brandet, da meningen med det er, at det er for alle. De lækre Stüssy t-shirts og Stussy hoodies er simpelthen ikke til at stå for, og derfor kan vi tilbyde dig det i vores webshop, så du også har muligheden for at få lige så meget glæde af det, som vores andre kunder hos qUINT.dk har. 

Få en afslappet undergrundsstil med Stussy

Dette brand er kendetegnet ved at være karakteristisk og afslappet og udstråler en form for undergrundsstil, der absolut ikke findes andre steder. Stussy er toppen af poppen inden for streetwear, og mærkets popularitet og små eksklusive butikker rundt om i verden siger heller ikke så lidt. Grundlæggeren er gået hele vejen fra hjemmelavede T-shirts til et verdensomspændende brand, og med deres karakteristiske undergrundsstil når Stussy i dag uanede højder i den internationale modeverdenen. Det blev hurtigt en succes hos fyre, og det hele skyldes underskriften. Forestil dig at have så fed en underskrift, at den pludselig bliver til et tøjmærke en dag. Det var tilfældet her. I starten af 80’erne blev Shawns underskrift brugt på surfboards - det så egentligt ret fedt ud, så den skulle da på tøjet! 

 

 

Oplev den fede vibe med Stussy Accessories

Dette brand blev meget hurtigt en succes, og på den måde opstod muligheden for at sprede ”the Stussy vibe” til hel verden. De startede et samarbejde med trendsættere i blandt andet storbyerne New York, Tokyo og London, og her blev mærket inspireret af en international skare af musikere, DJs, skatere og kunstnere, der hjalp til med at gøre brandet til et internationalt streetwear mærke. Se blandt andet deres Stussy accessories, der blev voldsomt populære allerede dengang Shawn sad i sin bil, satte sin underskrift med en fed tus og solgte dem til forbipasserende. I dag er Stussy accessories noget unikt og stort på det internationale marked, og vi hos qUINT elske det. Man kan simpelthen ikke få nok!

Køb Stussy t-shirt online hos qUINT.dk

Udover deres fede accessories laver de også  med stil over sig. Her får du et stykke tøj, der helt sikkert vil pifte dit outfit op, og den kan med garanti både bruges til hverdag og fest. Sæt en Stussy t-shirt sammen med dit hverdagslook og folk på gaden vil vende sig om at misundelse. Er det lidt for koldt, kan du i stedet vælge en Stussy hoodie, som er mindst ligeså fed og populær som Stussy t-shirts. Se flere produkter fra mærket her i vores webshop eller kig forbi en af vores mange butikker og prøv tøjet på. Vi står klar til at rådgive dig om de nyeste trends.