Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Langærmede t-shirts

Vælg Brand

  • 33 Varer fundet

Spørgsmål og svar

Kan en t-shirt være langærmet?

En langærmet t-shirt er et must-have i enhver garderobe og kan bruges til mange forskellige begivenheder. Den kan i højere grad bruges hele året rundt, og det kan derfor være en fordel at vælge en langærmet i forhold til en kortærmet.

Hvad passer til en langærmede t-shirt?

Du kan style den præcis efter din personlige stil. Den passer godt til et par jeans med et par friske sneakers, men den kan også bruges til et par sweatpants, hvis du skal føle dig afslappet i dit outfit. Én af fordelene er også, at du kan bruge din langærmede t-shirt til et par shorts, hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side.

Hvor køber man fede langærmede t-shirts?

Du kan altid finde et stort udvalg fra de mest populære streetwear brands online hos qUINT. Vi opdaterer vores sortiment løbende, så du altid kan vælge imellem de nyeste styles og finde trends som hitter inden for tøj til herre.

Langærmet T-shirt

Er du typen, der sukker hver gang efteråret kommer snigende, og det er tid til at pakke din yndlingskortærmede T-shirt væk i skabet? Fortvivl ikke, den langærmede T-shirt har utrolig meget potentiale og qUINT skal nok hjælpe dig med at opdage mulighederne. På grund af den langærmede T-shirts mange anvendelsesmuligheder er den et absolut must-have i enhver herregarderobe. Sammensæt den med et par lækre regular fit jeans for at skabe et casual hverdagslook. Tilføj et fedt bælte for at gøre din langærmede T-shirt klar til den spontane bytur eller nogle solbriller for et fedt sommerlook.

De mange fordele ved den langærmede T-shirt

Ligesom du sikkert har klædeskabet fyldt med forskellige kortærmede T-shirts, burde den langærmede version også anses for at være basic. De to typer minder meget om hinanden, men et skab fyldt af begge modeller udvider dine kombinationsmuligheder betydeligt. Ligesom kortærmede T-shirt fås den langærmede udgave også i uendelig mange farver, mønstre og udskæringer, og er derfor uundværlig, når du i dagligdagen vil mixe dit look. Fordelen ved de lange ærmer popper især frem i vinterhalvåret. Ønsker du et look uden al for mange lag, kan den langærmede T-shirt redde din dag og stadig holde dine arme varme. Begynder graderne at kravle under frysepunktet, tilføjer man bare en lækker striktrøje eller en casual bomber jakke. På den måde formår man at holde på varmen samtidig med at man holder stilen.

 

 

En model med mange muligheder

En langærmet t-shirt kan bruges til rigtig mange anledninger og outfits, hvad enten det er hverdag eller fest, og er derfor et vigtigt item i garderoben. De enkle modeller i grå, hvid og sort kan bruges igen og igen, og er også perfekte under en skjorte eller til et par jeans eller til de mere formelle lejliheder. Vælger du i stedet en model med farve eller mønster, har du den perfekte trøje, der både fungerer til hverdag og til en tur i byen med vennerne. Derfor er det en god idé at have et bredt udvalg, så du altid har noget at vælge imellem. På den måde sikrer du dig altid at have en basic trøje, der fungerer godt til alt, og altid kan pifte dit outfit op, med en langærmet t-shirt i en fed farve.

Køb din langærmede T-shirt online hos qUINT.dk

Her på qUINT har vi samlet et stort udvalg af langærmede t-shirt i mange forskellige farver og mønstre, så du kan finde præcis den, der matcher din stil. Mange af vores langærmede t-shirts har også brandets logo trykt på, så du altid kan vise din stil og brandet frem, og du finder dem både i tynde og tykke modeller. På den måde kan du altid finde en model der passer til enhver lejlighed uanset om det er til afslapning om søndagen eller til familiefødselsdag. For at sikre os den bedste kvalitet og at du finder lige det du leder efter, forhandler vi populære mærker såsom Adidas Originals, The North FacePleasures og Corrupt. Manglede netop din farve i din pasform? Vi udvider løbende sortimentet, så kig endelig forbi igen i morgen. Kig også forbi din lokale butik, hvor personalet kan vejlede dig til at finde den langærmede T-shirt det passer bedst til netop din form.