END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Striktrøjer og cardigans

Vælg Brand

  • 22 Varer fundet

Striktrøje til mænd

Når vinteren begynder at bide i dig, og den langærmede t-shirt ikke formår at holde dig varm, så ved du, at det er tid til at investere i en striktrøje. Ikke nok med at striktrøjen varmer betydeligt mere, så er den også så lækkerblød, at kæresten ikke kan holde op med at putte sig op af dig. Herudover er en flot cardigan også super handy i sommerhalvåret til de køligere aftener, hvor man ikke gider slæbe rundt på en jakke. Hos qUINT har vi et stort udvalg af striktrøjer til mænd fra de mest populære mærker, og vi udvider løbende sortimentet for at sikre os, at der noget til enhver smag.

Striktrøjen er meget mere end bare en varm trøje

Måske associerer du striktrøjer med den gyselige trøje, din bedstemor brugte alle sine lørdag eftermiddage i et halvt år på at lave til dig. Er det tilfældet, får vi æren af at give dig den gode nyhed: i dag er striktrøjen blevet super moderne og bliver oftere og oftere set i hverdagsbilledet. Hos qUINT inkluderer vores sortiment både de ensfarvede og de stribede udgaver, og hos os finder du også en bred vifte af farver. Striktrøjen er et lidt finere alternativ til den mere drengede hoodie og kan med fordel pynte lidt på looket, hvis du eksempelvis er på vej på arbejde eller på date. Skal du imponere chefen endnu mere, kan man også bære en skjorte indenunder din pullover, så kraven og ærmerne bliver synlige.

Køb moderigtig strik online

I dag har markedet vokset sig stort, og der er pludselig meget til at tage stilling til, når man skal vælge sin striktrøje. Er du til rund hals eller v-hals? Foretrækker du med eller uden lynlås? Vil du helst have en ensfarvet eller er du vild med mønster? Gå på jagt i vores webshop og lad dig inspirere – måske finder du en model, som du ikke havde opdaget før. Striktrøjerne varierer meget i stil, og nogen af dem er perfekte til det sporty look med et par lækre sneakers. De mere ensfarvede er helt ideelle, hvis du skal på weekendtur med svigermekanikken. Enhver mand med respekt for sig selv, burde have mindst et par stykker i sin garderobe for at opnå forskellige outfits.

Køb strik til mænd online hos qUINT.dk lige her

Hos qUINT har vi sørget for at samle de mest førende mærker, så du ikke behøver lede længe efter din nye striktrøje. Leder du efter en simpel pullover, har vi forskellige modeller fra EA7 og Lacoste, ellers kan vi anbefale en moderne strik fra Carhartt WIP. Uanset stilen, så byder vores udvalg på noget for enhver smag. Du er også meget velkommen i vores butikker landet over, hvor vores friske personale altid er klar til at svare på spørgsmål og vise dig den nyeste mode.