END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Sweatshirts og trøjer

Vælg Brand

  • 253 Varer fundet
192 af 253 Produkter

Spørgsmål og svar

Hvilken sweatshirt skal man vælge?

Der findes flere forskellige typer af sweatshirts, og du kan finde et stort udvalg online hos qUINT. Her kan du både vælge mellem med eller uden hætte og mange forskellige farver. Vi anbefaler at du vælger din favorit, som passer ind i din garderobe.

Hvor kan man købe sweatshirts?

Mange forhandler sweatshirts til herre, og hos qUINT finder du altid et bredt sortiment fra de bedste streetwear brands. Udvalget bliver løbende opdateret både online og i alle butikkerne, så du kan finde den perfekte til din garderobe.

Hvad passer til en sweatshirt?

Du kan bruge den til mange forskellige outfits alt efter hvad der passer til din personlige stil. Skal du være afslappet derhjemme, så sammensæt den med et par sweatpants med en hvid t-shirt indenunder. Eller sammen med dine yndlings jeans og et par friske sneakers.

Sweatshirts & hættetrøjer

Sweatshirts og hættetrøjer er et must. Om det er Kanye, Virgil Abloh, Travis Scott eller The Weeknd, så har alle de store modeikoner en forkærlighed for casual, oversized sweatshirts. Hvad der plejede at være afslappet tøj til weekenden er nu blevet everyday wear til hverdagen. Så om du bare gerne vil have varmt tøj til den køligere årstid eller et stilet look til hele året, så bør hættetrøjer være en del af din 2019-kollektion. Se vores webshop igennem og lad dig blive inspireret af de nyeste sweatshirt-trends og den nyeste streetwear-stil. Vi har et bredt udvalg af grå hoodies, farver og pasforme. Hos qUINT opdaterer vi løbende vores sortiment i webshoppen såvel som i butikkerne og sørger for hele tiden at følge den nyeste herremode.

Historien bag hættetrøjer til mænd

Sweatshirts og hættetrøjer er gået fra sport til streetwear til mode og fashion, og ses tit i kombination med et par fede sneakers og en cool bæltetaske. Hoodies startede som sportswear, da hætten for første gang blev tilføjet til sweatshirts for at beskytte atleterne mod vejret. Spoler vi frem i tiden, blev hættetrøjen først gjort populær i streetwear-miljøet, da hip-hop- og breakdance-kulturen introducerede den til masserne i New York i 70’erne. Graffitikunstnere var også ekstremt glade for hættetrøjer, da det store, oversized look hjalp dem med at skjule deres identiteter, når de lavede graffiti på gaderne. Apropos det at skjule identiteten, så var det præcis det, der fik skaterkulturen til at hive hættetrøjer endnu mere ind i streetwear-kulturen. For skaterne kunne de kombinere stil og praktik, når de skatede rundt på byens ulovlige områder. 

 

90’erne blev for alvor årtiet for sweatshirts, da hip-hop-grupper som Wu Tang Clan og Cypress Hill satte trends med tidens nyeste hoodies. De matchede gruppernes hårde, street-attitude. I dag ser vi de største basketball-stjerner være de største modeikoner. Her er sweatshirts og hættetrøjer ikke blot noget, de har på på banen, men også på gaderne. Brands som The North Face og Adidas Originals har ladet sig inspirere og været med til at bringe hoodies ind over mode- og fashionverden, hvilket også har banet vej for mindre, men utroligt populære indie-brands. Brug en sort hoodie udover en t-shirt til et par jeans - så har du det perfekte outfit.

Sweatshirts på nettet fra de mest populære mærker

Vores viden om sweatshirts er utroligt bred, og vi sørger for at håndplukke de nyeste og mest aktuelle styles og trends. På qUINT finder du de mest mest hypede og efterspurgte brands, såsom Le Baiser, Champion, Carhartt og mange flere. Vi har sørget for, du kun finder brands med den højeste kvalitet, funktionalitet og komfort. Vi forhandler både slimfit-sweatshirts og -hættetrøjer, men også modeller med et mere loose og oversized fit. Vi har et stort udvalg af farver, men en hvid sweatshirt går aldrig galt i byen.

Køb en sweatshirt eller en hættetrøje online eller i en af vores butikker

På quint.dk kan du lade dig inspirere af de mange forskellige modeller og mærker, vi har samlet. Uanset, om du foretrækker med eller uden hoodie, med eller uden lommer eller de klassisk crew necks, så har vi styles til dit personlige look og fit. Vi forhandler eksempelvis de moderne zip sweatshirts fra EA7, trendy og sporty sweatshirts fra Lacoste, streetwear hoodies fra Avalon Athletics og de helt klassiske fra Champion. Finder du ikke det, du søger på webshoppen, så anbefaler vi altid, du kigger forbi en af vores mange butikker rundt om i landet, og lader personalet hjælpe dig med at finde den hættetrøje, der passer bedst til dig. Vi har altid super service, en chill, nede-på-jorden stemning og de mest aktuelle streetwear-nyheder.