Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Spørgsmål og svar

Hvad er tracksuit?

Det består af to dele: Et bar bukser og en sweatshirt eller en jakke med lynlås. Ofte kan du købe delene, som et sæt så det passer sammen i farverne. Tracksuits er blevet meget populært, og passer perfekt til den afslappede og oversized stil, som der er lige nu.

Hvornår kan man bruge tracksuit?

Du kan bruge dine track pants og track tops til mange forskellige begivenheder, både til hverdag hvis du ønsker et sporty streewear look. Sættet passer også perfekt til afslapning derhjemme, da det både sidder løst og er blødt. Hvis du gerne vil være moderigtig, når du dyrker sport, så er et tracksuit også en mulighed her.

Hvad bruger man indenunder et tracksuit?

Vi anbefaler, at du bruger en hvid t-shirt eller en tank top, så du kan lyne din jakke ned, mens dit outfit stadig passer sammen. Hvis du har valgt et ensfarvet sæt, så kunne du også vælge en t-shirt med print.

Tracksuits til mænd er ikke bare træningstøj

En generel tendens blandt sportstøj er, at sportstøj ikke længere kun er sportstøj. Moderne sportstøj og træningstøj har fået en fast plads i modebilledet, og det er ikke længere kun egnet til træning, men det er også noget, man vil kunne bruge derhjemme eller som en del af et sporty og moderne outfit. En tracksuit er både smart og behagelig at have på, og man vil kunne bruge den til flere forskellige ting. Der findes mange streetwear brands der laver fede suits. Vi forhandler blandt andet suits fra kendte brands som Adidas, EA7 og Lacoste, og vi har et udvalg med mange fede farver og designs. Find dit favorit joggingsæt og gå den nye sæson i møde med stil.

Den sporty og moderne stil

Tracksuits begyndte at blive mere populære omkring 1975 og dengang var sættene primært lavet i bomuld eller polyester. I dag er det primært sæt i polyester, der er de mest eftertragtede, og det er nok på baggrund af det lidt mere eksklusive look. Er du ikke til polyester, kan du også finde smarte tracksuits i bomuld eller velour. Oprindeligt er en tracksuit, eller en træningsdragt, kendt for at være et sæt, som man har på til træning. I starten var tøjet lavet, så det var praktisk og rart at have på, så det passede til træning. Men som en del af udviklingen i streetwear-moden er træningsdragten blevet inddraget som en fast del af modetendenserne. I dag kan man sætte sin tracksuit sammen med et par moderne sneakers og på den måde få en urban og sporty stil.

Track pants og track tops til mænd

Helt lavpraktisk så består en tracksuit af et par track pants og en track top. Track pants er ofte ensfarvede med brandets tilhørende logo på låret. Hvorimod track toppen ofte er lidt mere udfordrende i form af farver og design, men det der går igen på tværs af alle modeller, er placeringen af brandets logo på brystet. Sættene kan bestå af dragter i helt klassiske og stilrene farver som sort, hvid eller grå. Det kan også være track pants med hvide striber ned ad benene, som vil gå igen på track toppen for at skabe syngi. Tilsat en cool rygsæk og du har det perfekte sporty streetwear look.

Se udvalget af tracksuits hos qUINT

Der findes uendeligt mange modeller, når det kommer til tracksuits, og det er især suits fra de kendte streetwear brands som Adidas Originals, Champion mfl. der er eftertragtede. Hos qUINT følger vi moden og de nyeste tendenser og releases, og derfor har vi også de fede tracksuits og joggingsæt på lager. Vi har et bredt udvalg af moderne streetwear, og du kan med sikkerhed finde et par styles, der passer til din stil. Tag et kig her online eller besøg os i din nærmeste qUINT butik. Hvis du har spørgsmål, så er du også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, enten online eller i vores butikker, vi er altid klar til at hjælpe.