Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Keyhangers

  • 4 Varer fundet

Keyhanger i læder til stilrene fyre

En keyhanger er en kombineret modeaccessory og praktisk foranstaltning. Den kan med sit smarte design supplere dit look som en fed accessory, og samtidig kan den holde styr på dine nøgler, hvis du ønsker at have dem lige ved hånden, eller hvis du har dem i lommen og gerne vil kunne få fat i dem så hurtigt som muligt. Keyhanger sikrer dig, at du ikke mister dine nøgler, da du hele tiden har styr på, hvor de er. Den gør dem synlige på afstand med den lange, dekorative snor, så du ikke får problemer med at finde dem nogensinde igen. Det er en simpel nøglesnor, der har masser af coolness over sig, så du kan sætte ekstra skub på dit look den dag, du bærer den. Den er værd at investere i, hvis du ønsker struktur!

Følg moden med en nøglesnor som accessory

Denne nøglesnor er blevet et hit i både Danmark og udlandet, siden den kom på markedet omkring 2011, og du kan også bruge nogle til både ID kort, telefoner og meget andet. Det er ikke kun nøgler, der kan blive væk, har vi jo nok erfaret! Deres design i læder gør dem ekstra maskuline og slidstærke, så du kan bruge dem i mange år uden at skulle købe en ny på grund af slitage. Hos qUINT finder du en masse varianter til gode priser, der er lavet i den bedste kvalitet af læder. Når du køber en keyhanger hos qUINT, er der absolut ikke tale om en af de der billige varianter med et firmalogo på, og som er lavet i plastic eller et andet sart materiale. Dette er kvalitetsprodukter i topklasse til de bedste priser kun til dig.

Hold styr på nøgler og kort med fede keyhangers

Der findes ikke noget mere trendy og rå end de smarte keyhangers i de forskellige styles. Det gode ved keyhangers er, at du næsten kan være sikker på at finde en, der passer til din egen personlige stil. De er super retro og tilføjer noget stilbevidst og smart til din garderobe. Vi hos qUINT skal nok hjælpe dig med at style dit look med masser af tilbehør og smart tøj, hvis du køber keyhangers hos os. Det er bestemt ikke stilen, det skal komme an på! Det er ligegyldigt, om du er til baggy tøj og print, eller om du er en rigtig business man og elsker jakkesæt og skjorter. Keyhangers er til alle personligheder og stilarter, så du kan være sikker på, at der er noget til lige præcis din smag.

Køb keyhanger i læder hos qUINT.dk

qUINT er en landsdækkende kæde af multibrand tøjbutikker, og vi har Danmarks bedste udvalg af modetøj og streetwear til fyre. Hver evig eneste sæson støvsuger vi markedet for up-and-coming mærker og udvælger det mest lækre til dig, så du har det bedste udvalg på vores hylder i butikkerne samt i webshoppen. Surf lidt videre herinde efter smart tøj og fede accessories, eller kom forbi en af vores mange butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig om de nyeste trends.