END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Jungles Jungles

Jungles
Jungles
Jungles

Vælg Kategori

  • 28 Varer fundet

Opdag Jungles Jungles: Streetwear med stil og funktionalitet

Hos Jungles Jungles har de forstået kunsten at kombinere stil og funktionalitet på en måde, der har fanget modeverdenens opmærksomhed. Det populære brand har hurtigt fundet vej til mange modebevidste folks hjerter med deres enestående og praktiske designs, som passer til sæson efter sæson. Dette brand har taget modeverdenen med storm, og Jungles Jungles sweatshirts er blevet et must-have indenfor streetwear. De producerer de perfekte overdele, der nemt kan kastes over din yndlings t-shirt til enhver anledning.

Historien bagom brandet

Historien om Jungles Jungles begyndte i 2015 i Melbourne, Australien, da Jack Ferguson besluttede sig for at lave sine egne t-shirts ved at trykke sine illustrationer i sin baghave. I starten var de cool t-shirts primært lavet til hans venner eller som bestillingsarbejde for lokale bands. Jacks unikke, visuelle og dynamiske prints, kombineret med hans egen og anderledes tilgang til æstetik, tiltrak hurtigt opmærksomhed fra modeindustriens anerkendte mennesker og generelt modeinteresseret. Således blev brandet født, og lige siden har det stilfulde streetwear brand været en fast del af manges garderobe, derfor er vi også glade for at have deres styles på hylderne. Vi opdaterer vores sortiment løbende, så du kan altid finde det bedste udvalg.

Karakteristiske designs i høj kvalitet

Brandet sætter fokus på detaljer og komfort, hvilket tydeligt afspejler sig i deres stilrene designs. Uanset om det er Jungles Jungles bukser eller trøjer, så er de uundværlige i enhver moderne garderobe. Tøj fra Jungles Jungles er synonymt med høj kvalitet og funktionalitet, samtidig med at de bevarer det populære og enkle design. Brandet er ganske enkelt det ultimative streetwear til mænd. Dyk ned i dette populære brand og find dit næste yndlingsoutfit. Jungles Jungles er streetwear med et twist.

Køb Jungles Jungles online hos qUINT.dk

I dag er det stadig det samme udtryk, der præger brandet - finurlige detaljer, usædvanlige printplaceringer, massiv storytelling og produkter af højeste kvalitet er fortsat grundstenene i Jungles Jungles' identitet. Dette gør dem genkendelige, men alligevel unikke. Med inspiration fra klassiske streetwear-items som hoodies, sweatpants, og caps ønsker Jack Ferguson gennem sit design at skabe nye klassikere og tilbyde en ny form for streetwear i den moderne tøjverden. Udforsk vores store udvalg online og i vores qUINT butikker. Her står vores hjælpsomme personale altid klar til at guide dig til dit outfit.