END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Market

Market
Market
Market

Vælg Kategori

  • 18 Varer fundet

Modetøj som giver et smil på læben

Chinatown Market er et up-and-coming brand i modebilledet, som udstråler New York med deres legesyge og flabede streetwear. Chinatown Market blev grundlagt af Micheal Cherman, der er opvokset i New York. Hans design er inspireret af lokalområdet, Canal Street, som er en legendarisk gade, der flyder med falske Rolex-ure og designertasker. Den grådighed og kopiindustri, der kendetegner dette område af New York, har derfor sat tydelige præg på Chermans designs. Chinatown Market skiller sig særligt ud i gadebilledet, fordi de ikke tager mode for seriøst. Et af deres særlige kendetegn er derfor også den karakteristiske gule smiley, som dekorerer en stor del af Chinatown Makets styles.

Det gik fra at være en joke til en stor succes

Brandets store succes har rod i Michael Chermans interesse i mode og grafiske prints helt fra barnsben. Han startede med at grundlægge firmaet, ICNY. Han grundlagde virksomheden for at sikre, at cyklister bliver set i trafikken, efter han selv havde været ved at blive kørt ned flere gange. Det gav ham modet til blot at springe ud i det og tro på egne evner. Det resulterede i, at han skabte endnu et brand, Chinatown Markets. Eventyret startede ud som en joke, hvor Cherman kunne få lov til at udtrykke sig gennem flabede prints. Sidenhen er Chinatown Markets vokset, og måske er det netop denne flabede tilgang, der har sikret deres popularitet i branchen. Populariteten skyldes, at deres trykte grafik garanterer, at brandet skiller sig ud fra mængden og udtrykker en unik og legesyg identitet.

Stort udvalg fra Chinatown Market

Blandt vores udvalg af de mest populære styles fra Chinatown Market finder du T-shirts og sweatshirts med forskellige prints, her kan der nævnes mange forskellige typer af tekstprints og deres karakteristiske smileyansigt. Desuden finder du også Chinatown Markets fede accessories på shoppen, hvor du blandt andet kan finde den populære smiley basketball, som med garanti vil sørge for, at du skiller dig ud på banen. Hos qUINT er vi altid på udkig efter de nyeste tendenser, hvor vi håndplukker de fedeste styles til dig. Så er du på jagt efter streetwear til den kræsne forbruger? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Klik dig igennem vores udvalg, og lad dig inspirere af de mange fede styles på shoppen.

Køb Chinatown Market online hos qUINT

Hos qUINT finder du et stort udvalg fra dette populære New Yorker-brand, som du ikke finder ret mange steder herhjemme. Derfor er vi stolte af at kunne forhandle Chinatown Market her på shoppen. Tjek vores store udvalg ud her på siden eller i din nærmeste qUINT. Husk, at når du handler online hos qUINT, får du altid lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Er du det mindste i tvivl om, hvad du skal vælge fra Chinatown Market, så er du altid velkommen til at kontakte vores professionelle og tøjentusiastiske team. Vi tager os altid den nødvendige tid til at besvare dine spørgsmål – det er uanset, om det handler om mode, vejledning eller om online indkøb her på shoppen.