END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

New Mags

New Mags
New Mags
New Mags

Et livsstilsunivers der passer perfekt i en moderne indretning

New Mags er en dansk virksomhed, der har skabt et unikt univers af trendy magasiner, rejseguides og bøger om design, mode, interiør, fotografi og arkitektur. New Mags har opnået stor succes med deres samling af high-end livsstilsmagasiner, smukke coffee table books og rejseguides. Ikke nok med at du kan læse om en lang række spændende emner, så passer New Mags bøger og magasiner også perfekt ind i den moderne minimalistiske boligindretning. Det er et univers til alle os der elsker mode, design, interiør og meget mere.

New Mags er meget mere end bøger

New Mags magasiner er perfekte som en del af din indretning. De er særdeles dekorative og vil pynte på sofabordet eller på kommoden ved siden af en smuk vase. Samtidig med at de fungerer som en del af din indretning, så kan du også underholde dig selv med en god bog over en kop kaffe. Deres bøger spænder bredt, men fælles for dem alle er, at de handler om livsstil. New Mags bøger og magasiner er inspirationskilder til æstetikeren eller den modeinteresserede, som samtidig med bøgernes fantastisk indhold også pynter liggende fremme. Så har du brug for en god gave, eller mangler du noget pynt til bogreolen? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Find et stort udvalg af trendy magasiner og bøger

New Mags er gode til at følge tidens trends og kundernes efterspørgsel, derfor udgiver de også bøger om de mest aktuelle tendenser. Vi har derfor nøje udvalgt de mest trendy bøger og magasiner her på shoppen, så du hele tiden kan følge med tiden og holde dig opdateret. Du kan finde et bredt udvalg af New Mags med inspirerende artikler og billeder om flere forskellige emner. Blandt udvalget af New Mags finder du blandt andet en bog om 1000 forskellige sneakers og deres store betydning for modebilledet. Vi har også udvalgt bøger som giver dig et unikt indblik i nogle af modeindustriens største brands, herunder Gucci og Louis Vuitton. Det kan også være, at du har mere brug for en lærerig bog om over 300 forskellige slags rom eller en bog med billeder af halvnøgne kvinder? Så har vi også det. Der er med garanti noget for enhver smag blandt vores brede sortiment. Bliv inspireret af udvalget af New Mags coffee table books og læsning her på siden.

Køb New Mags hos online qUINT

Hos qUINT finder du et stort udvalg fra dette populære brand. Derfor er vi stolte af at kunne forhandle et bredt udvalg af New Mags her på shoppen. Tjek vores sortiment ud her på siden eller i din nærmeste qUINT. Husk, at når du handler online hos qUINT får du altid lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb, så er du altid velkommen til at kontakte vores professionelle team. Vi tager os altid den nødvendige tid til at besvare dine spørgsmål – det er uanset om det handler om mode, vejledning eller om online indkøb her på shoppen.