Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

En helt klassisk denim jakke

En jakke i denim kan bidrage til et maskulint og street look, og alt efter hvilke styles man sætter jakken sammen med, så skaber man et helt unikt look. Med en klassisk denim jakke får man en jakke der passer perfekt ind i nutidens streetwear mode, fordi den har kant og et råt, men stadig afslappet look. Jakken fås i et hav af modeller, så det er ikke længere kun den helt klassiske vi ser i modebilledet. Jakkerne fås også i andre farver end det velkendte denim stof, de fås med nitter, frynser og meget andet. Tjek udvalget ud, og find en jakke der passer til din stil.

Denim jakkens oprindelse

Vi kender til de helt traditionelle denim-brands som Lee og Levis, og de er kendt for deres denim jeans og jakker i høj kvalitet. Den første denim jakke kan man spore helt tilbage til 1870’erne på samme tid som de første denim jeans blev produceret. Dengang var denim kendt som arbejdstøj, men det var bl.a. producenterne bag Levis der skabte det vi i dag kender som den moderne denim jakke. Denim har opnået en popularitet i Danmark, og både mænd og kvinder i alle aldre kan gå i denim, og det gælder både denim jeans og jakker. Årstiden for jakkens popularitet er hen over foråret, sommeren og sensommeren. Her kan jakken let holde på varmen i de koldere perioder, og det kan hurtig shine dit sommeroutfit op. Det er ikke en jakke man vil kunne bruge udenfor om vinteren, men man vil sagtens kunne bruge den som en form for overtøj indendørs da den ikke er alt for varm.

En varieret stil

En denim jakke til mænd giver en bred vifte af muligheder for styling. Man kan let skabe et moderne og street look som kan varieres dag efter dag. Med en denim jakke kan du hurtigt sætte et nyt præg på din stil. Sæt jakken til et par slim fit jeans, en helt klassisk hvid t-shirt og et par sneakers og få et mere spændende look. Eller sæt jakken sammen med et par bukser, et par lidt finere sko og en crewneck, eller en print t-shirt for at få et lidt mere high end look. Kombinationsmulighederne gør, at en denim jakke er et must i din garderobe, og har man mere end blot en denim jakke, så bliver muligheden for forskellige looks pludselig endnu større.

Find din nye denim jakke hos qUINT

Vi sætter stor fokus på, at vores produkter er af bedste kvalitet og til gode priser. Vi holder os opdateret på de nyeste tendenser inden for streetwear og har derfor altid de nyeste styles og releases på lager. Vi forhandler styles fra alle de kendte streetwear brands som bl.a. Adidas Originals, Le Fix, Carhartt WIP og mange flere, og du kan være sikker på, at vi altid har noget for enhver smag. Så hvis du kigger efter et par nye bukser, en ny denim jakke eller en ny sweatshirt, så kan du finde det her på webshoppen. Klik rundt på webshoppen eller besøg din nærmeste qUINT forretning, så står vi altid klar til at hjælpe, og til at give gode råd og vejledning.