Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Skjorter

Vælg Brand

  • 97 Varer fundet
48 af 97 Produkter

Skjorter til mænd

Vidste du, at frem til det tidlige 1900-tal blev skjorten kun brugt som en undertrøje, og det var derfor ret uanstændigt at vise sig frem udelukkende i de lange ærmer? Takket være de varmere hjem vi har fået os, er de dage heldigvis ovre, og nu er denne beklædningsdel blevet et fast element i enhver mands garderobe. Har du indtil nu kun fundet den frem til den finere scene? Så er det på tide at udvide horisonten og se de muligheder, den også tilbyder os mænd i hverdagen. Hos qUINT er vi stolte af vores store udvalg af førende mærker, hvilket gør det til det perfekte sted at starte jagten.

Skjorter er uden tvivl den mest alsidige beklædningsdel

Man går aldrig galt i byen med en skjorte. Du kan have den på både i skole, i byen, på job og til de helt store livsbegivenheder som bryllupper. Af en eller anden grund formår den at tilpasse sig omgivelserne og være lige det, som den skal være – om det så er formel, casual eller et frækt blikfang. Det skyldes blandt andet de mange finurlige detaljer, som designerne pynter skjorterne med. Skal du til fin fest er den klassiske, langærmede version uden mønster det oplagte valg. Skal du derimod imponere tøserne i byen, kan man med fordel gå efter den moderne udgave som den printede skjorte, der danner kontrast til den fine klassiske. Er du nødsaget til at være fin i tøjet lige når sommeren peaker, så har qUINT da også et væld af kortærmede skjorter, der helt sikkert kan friste.

Din nye skjorte giver dig nye muligheder

Du kan sagtens bære din skjorte, præcis som den er, men der er også rig mulighed for at pifte den op med forskellige accessories såsom et slips, en butterfly eller de sejeste manchetknapper. Dit look kan ændre sig fuldstændig alt afhængig af, hvad du vælger at tilføje, det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis ikke du er til en masse ekstra accessories, så vælg i stedet en af de stribede skjorter, der også tilføjer lidt ekstra til dit outfit.

Køb din skjorte online hos qUINT.dk i dag

Hos qUINT forhandler vi de største og mest førende mærker, så vi kan sikre dig den bedste kvalitet og det mest interessante udvalg. Vi har sørget for, at der er noget for enhver smag – tjek blandt andet de populære mærker som Carhartt WIP, DickiesDoppia Corsia og Just Junkies. De kan fås i alt fra forskellige former, farver og ternede skjorter, og det er vigtigt, at du finder en, der passer lige til din kropsform. Kig forbi din lokale butik, så skal vores personale nok hjælpe dig med at finde den lækre skjorte, du har ledt så længe efter.