END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Crewneck sweatshirts

  • 64 Varer fundet
48 af 64 Produkter

Crew neck – Hvorfor?

Ordet Crew neck er ikke den betegnelse, som man normalt bruger for dette stykke tøj, men helt lavpraktisk er en crew neck en trøje, sweatshirt eller t-shirt med en rund hals og uden krave. Det kan ofte være en helt basic t-shirt eller trøje, som man bruger med andet tøj uden over. Da crew neck blev opfundet tilbage i 1930’erne, var meningen, at den skulle bruges som undertøj, som kunne absorbere sved og skidt fra huden, så det ikke kom på ens pæne tøj. Tendenserne har udviklet sig, og i dag har man en anden tilgang til denne form for trøje. Crew neck sweatshirts og trøjer findes i mange modeller og typer, og de er ikke kun beregnet som undertøj, men de bruges også som en fast del af den moderne streetwear og herremode.

En crew neck giver mange muligheder

En god klassisk crew neck sweatshirt passer ind i enhver garderobe. Trøjerne findes i utallige farver, designs og modeller, og derfor kan man style og kombinere dem med mange forskellige elementer og accessories som en smart bæltetaske. Hos qUINT finder du de nyeste crew neck styles fra kendte streetwear brands som bl.a. Sniff, Karl Kani og Versace. Det store udvalg giver dig en helt unik mulighed for at få trøjerne til at passe til din helt egen stil.

En model der næsten er uundværlig

Finder man en crew neck sweatshirt, trøje eller t-shirt i en helt neutral farve, så kan man nærmest sætte den sammen med alt andet tøj. Det gælder både et par helt enkelte jeans og et par trendy sneakers eller støvler, et par shorts eller et par mere street og baggy cargo pants. Der er næsten ingen begrænsninger for de muligheder, du får med en denne trøje. Selvom man måske tænker, at en crew neck er en trøje, der primært skal bruges til hverdag, så kan man let sætte den sammen med styles, der er lidt mere street og urban for at få et mere street hip-hop look. Det samme gælder hvis man skal til fest, så kan man let sætte et par pænere bukser og sko til for at få et mere high-end look. Med en crew neck falder du ikke igennem på stilen, og du får det måske mest alsidige stykke tøj, der findes til mænd.

Se udvalget hos qUINT

Hos qUINT kan du finde inspiration i alle vores forskellige styles fra de mest kendte streetwear brands. Vi har et bredt udvalg af trendy streetwear, og du finder både hoodies, T-shirts, jeans, accessories og meget mere. Vi forhandler mange kendte brands, og du finder styles fra blandt andet Adidas Originals, Lacoste, EA7 og mangle flere. Så lige meget hvilke styles du er på udkig efter, så har vi helt sikkert noget, der passer til din personlige stil. Klik rundt på webshoppen eller kig forbi en af vores mange butikker fordelt i hele Danmark. Har du spørgsmål, så skal du ikke tøve med at kontakte vores kompetente medarbejdere, både online og i butikkerne.