END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Karl Kani

Karl Kani
Karl Kani
Karl Kani

Vælg Kategori

  • 4 Varer fundet

Stil og attitude med Karl Kani-sweatshirts og -T-shirts

Med de nye Karl Kani-trends kan du give dit liv stil og attitude. Det utroligt populære 90’er brand er tilbage med nye releases, der igen taler til rap- og hip-hop-kulturen. Passion for design og hip-hop gennemsyrer brandet, og manden bag har været med til at skabe kollektionen fra bunden ud fra sine egne drømme og ønsker. Da Karl Kani først brød igennem i 90’erne var det de helt store rap- og hip-hop-ikoner, som 2Pac (Tupac Shakur), Nas, Diddy og Notorious B.I.G. man så repræsentere brandet i stor stil. I dag bliver det ikoniske streetwear-brand fra Los Angeles også båret af nutidens mest populære rap- og hip-hop-stjerner. Blandt andet Tyga, Chris Brown og Migos er blevet spottet i t-shirts og sweatshirts fra Karl Kani.

Hos qUINT har vi et stort udvalg af streetwear som Karl Kani-T-shirts, -sweatshirts og -trackjackets. Der er mange forskellige udtryk og colorways, så du kan supplere din egen unikke stil.

16-årige William laver eget megabrand

Karl Kani eller William, som han hed dengang, voksede op i Brooklyn, hvor hans stil var inspireret af hip-hop- og streetkulturen. Men den 16-årige William kunne ikke finde passende tøj, der matchede hans stil, så han bestemte sig for at lave sit eget tøjbrand. Både venner og fremmede lagde snart mærke til den nye stil, og William begyndte hurtigt at få ordrer ind. Han var i tvivl om, at han skulle satse på at tage sin forretning til det næste niveau. Han bestemte sig for at tage chancen, og han ændrede navnet på sit brand, som vi kender i dag. I 1989 flyttede han til Los Angeles for at forfølge sin drøm.

Populært i over 25 lande

I dag er brandet blevet udbredt til 25 lande i Europa og 13 butikker i Japan, bl.a. en i Harajuku. På trods af den store succes har virksomheden holdt fast i sit brand. Hans passion for kvalitet, design og håndværk har betydet, at Karl Kani fortsætter med at producere alt sit streetwear i USA. Derfor får du med dit nye streetwear også et stykke af USA og amerikansk iværksætterkultur med. Brandet er baseret på drømmen om at skabe en ny stil til fyre og mænd lokalt, men med Karl Kanis iværksættergen, er brandet og det brede sortiment nu spredt til flere kontinenter.

Køb Karl Kani hos qUINT

Hos qUINT går vi op i at klæde vores kunder på med det fedeste streetwear tøj fra populære brands fra hele verden, og derfor har vi samlet et eksklusivt udvalg til dig her. Se for eksempel de nye trends og streetwear-produkter fra Karl Kani som sweatshirts og T-shirts, der med sine unikke farveudtryk og attitude helt sikkert vil supplere din garderobe. Find produkterne her på siden, eller kom forbi en af vores butikker og prøv dem på. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig. Vi kan helt sikkert finde noget, der passer til din stil.