END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Cargo Pants

Vælg Farve

  • 23 Varer fundet

Spørgsmål og svar

Hvad er Cargo pants?

De populære bukser blev oprindeligt designet til militærfolk, hvor der typisk sidder større lommer på siden, hvor de kunne opbevare deres ting. I dag kan du finde Cargo pants fra mange forskellige brands og farver, som er skabt til mange typer af outfits.

Er Cargo bukser moderne?

De har igen fundet deres plads i manges garderobe, og er i dag meget populære – både til mænd og kvinder. Derfor kan du finde et stort udvalg af Cargobukser til mænd hos qUINT, og få opdateret garderoben med én af de største trends som hitter lige nu.

Hvor kan man købe Cargo pants?

Du kan shoppe de populære bukser online hos qUINT, men hvis du gerne vil prøve dem på inden for at finde den helt rigtige model og størrelse, så kan du besøge en af vores butikker. qUINT har 16 butikker fordelt i hele landet, hvor du kan opleve udvalget af Cargo pants.

En moderne og casual stil

Cargo pants bliver i dag brugt i mange forskellige sammenhænge. Bukserne har et ikonisk og stilet look med brune, grå eller grønne nuancer, og man kan derfor godt tænke dem som et par praktiske bukser, der måske ikke er helt velegnede til hverdagsbrug. Men hvis man tror det, så tager man helt fejl. Med dette look er cargo pants både moderne, stilede og praktiske og er en klassisk streetwear must-have, der er perfekt med en logo t-shirt og et cool stofbælte. Selvom bukserne har de praktiske funktioner i de mange lommer, så er de med dette funktionelle look klart velegnede til hverdagsbrug og en fast del af den moderne streetwear-stil. Cargo pants er kendt for deres løse, baggy og oversized styles og er samtidigt utroligt behagelige og casual at have på.

Historien bag Cargo pants til mænd

Cargo pants til mænd blev mere populære i modebilledet i slutningen af 1990’erne. Bukserne startede med at være in blandt urban hip-hop kunstnere og gennem dem, blev populariteten spredt til et bredere segment over hele verden. Cargo pants til mænd var tilbage i 1990’erne næsten at finde i alle herretøjsforretninger over det meste af verden. Det var især pga. funktionaliteten, at bukserne blev eftertragtede. De havde store lommer, hvor en del af looket var, at lommerne skulle være fyldte i modsætning til mange andre moderne bukser, hvor lommerne mest er til pynt. Cargo pants har et slidt look, og funktionaliteten og brugen af bukserne giver dem kun mere slid og dermed flere unikke detaljer.

Kombiner dine Cargo pants med en smart t-shirt og et par sneakers

Enhver stil vil kunne opgraderes med et par trendy sneakers - det samme gælder også for Cargo pants. Det er en buksemodel, der let kan kombineres med mange forskellige looks. Så ønsker man et street hip-hop look, kan man let style bukserne til dette, og ønsker man et mere casual look, så kan man også style bukserne til det. Cargo pants kan kombineres med et hav af de nyeste trends inden for tøj og accessories, hvilket gør dem til et perfekt supplement til outfittet. Brug bukserne med en print t-shirt til at fuldende den moderne streetwear stil

Se udvalget hos qUINT

Vi sørger altid for at have de nyeste styles og trends hos qUINT. Du kan finde vores store udvalg enten her på webshoppen eller i en af vores mange butikker over hele landet. Hos os finder du de mest populære brands og de nyeste releases, og derfor kan du med garanti finde det, du leder efter, eller måske noget helt andet der falder i din smag. Du kan bl.a. finde de populære og funktionelle Cargo pants til mænd, som du let vil kunne kombinere med mange andre moderne styles. Cargo pants til mænd kan med fordel sættes sammen med en fed t-shirt, en trendy sweatshirt og et par moderne sneakers. Du kan finde hele vores udvalg her på siden, og har du spørgsmål omkring vores styles eller størrelser, så kan du altid kontakte vores kundeservice, der står klar til at guide dig.