Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Chinos

Vælg Farve

  • 31 Varer fundet

Chinos bukser til fyre

Søger du et par lette bukser, der er ideelle til både, forår, sommer og efterår, er det et par chinos, du skal kigge lidt nærmere på. Chinos er smarte og stilrene bukser, der med deres facon gør dem enkle, praktiske og smarte til de lidt lunere dage udenfor. Bukserne er lavet, så de sidder tæt omkring livet med mulighed for at tilføje et bælte med bæltestropperne. Bukserne bliver herefter løsere længere ned mod buksernes bund, så de ikke sidder klistret fast til benene, hvis man får det varmt. Chinos er lavet i et blødt og komfortabelt materiale, som gør dem behagelige at have på en hel dag, og selve stilen kan matches med både t-shirts, skjorter og sweatshirts, alt efter hvordan vejret eller ens stil er.

Find chinos bukser i et væld af styles til dig!

Chinos bukser er en fantastisk kombination af det afslappede og stilrene look, og derfor har du mulighed for at bruge dem både på arbejde, til hverdag, til fester samt i din fritid. Det lækre ved et par chinos bukser er, at du kan kombinere dem med lige, hvad du har lyst til. Du kan for eksempel sætte dem samme med en smart logo t-shirt og et par sneakers for at få et afslappet og tjekket look til skole eller fritid. Du kan også vælge et par pæne sko sammen med en skjorte med print eller en blazer for at gøre stilen lidt mere formel med et stadig afslappet og stilet touch i form af bukserne. Deres facon gør dem behagelige at have på, så du kan bevæge dig frit i dem hele dagen og samtidig føle dig godt tilpas.

Der findes intet bedre end et par chinos

Det gode ved dette par bukser er, at de kan købes til fornuftige priser. Hos qUINT finder du altid billige chinos, så du har mulighed for at købe det par, der passer bedst til din pengepung, uanset om du har fuldtidsarbejde eller er studerende. Tag ikke fejl af kvaliteten på bukserne. På trods af den fornuftige pris får du altid et par bukser i den bedst mulige kvalitet, da vi har sørget for et udvalg i topklasse. Vi har håndplukket de fedeste og mest komfortable bukser i en masse styles, så du har det bedste udvalg. Chinos fås i en masse elegante farver, som giver lidt ekstra til en simpel zip sweatshirt eller skjorte. Farverne er dæmpede men naturlige, så de kan matches med næsten alt, du har i dit klædeskab. Vi fyre fortjener et par fede bukser, så find pengepungen frem and start shopping!

Køb chinos til mænd hos qUINT.dk til gode priser

I gamle dage brugte man oprindeligt chinos til mænd i militæret under 2. Verdenskrig. De har dog udviklet sig til at være lidt af en klassiker i modeverdenen, som både bliver brugt af unge og gamle til hverdag og til fest. Find chinos til mænd i vores webshop eller kom forbi en af vores mange butikker og prøv dem på. Vores kompetente personale står klar til at hjælpe dig med at finde det par, der falder mest i din smag.