Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Jeans, cowboybukser og bukser

Vælg Farve

  • 92 Varer fundet
48 af 92 Produkter

Jeans til mænd

Velsiddende jeans og bukser er et must for enhver mand, uanset alder, stil og kropsform – og du kan faktisk ikke få for mange. Derfor har qUINT.dk samlet et bredt og stilfuldt udvalg af fede bukser fra alle de kendte mærker, så du blot kan shoppe løs og udvide din garderobe med en lang række forskellige styles og washes, så du kan klæde dig på til enhver lejlighed hele året rundt. Find dine yndlings mørkeblå jeans til efteråret og dine favorit lyseblå jeans til foråret. Kombinér et par moderne slim fit jeans med en trendy t-shirt på de varme dage og med en læderjakke eller en smart trøje de dage, hvor temperaturerne er lavere. Mulighederne er uanede, og du kan næsten tilsætte, hvad som helst lige fra skjorte og habitjakke til basic t-shirts og vest, og på den måde skabe lige det look, du ønsker.

Det vidste du måske ikke om dine jeans til mænd

I dag er cowboybukser at finde i næsten enhver mand – og kvindes garderobe, men hvordan var det nu lige hele trenden startede? De berømte bukser blev opfundet af Jacob Davis og Levi Strauss i 1873. Designet var oprindelig henvendt til cowboys, hvoraf navnet stammer. Det var derfor først i 1950, at jeans til mænd blev populære blandt teenagerne, særligt blandt den amerikanske ”greaser” subkultur, der var opkaldt efter deres tilbagestrøget hår og rebel-attitude. Indtil da havde cowboybukser været forbeholdt de lavere stående klasser i samfundet, men siden de unge mennesker tog dem til sig, har de været et stort modefænomen, og er det stadig den dag i dag. Se vores store udvalg af mørkeblå jeans herover.

Jeans online til enhver smag

Der er mange ting at overveje, når du skal investere i nye bukser. Det vigtigste er dog altid pasformen. For har du et par cowboybukser, der ikke sidder ordentligt, så kan designet og kvaliteten være nok så fed, men looket bliver aldrig rigtig godt. Husk, derfor at måle dig rundt om taljen, hvis det er dér, bukserne skal sidde. Derudover skal du afgøre, hvilken style du er på jagt efter. Skal det være et par sorte jeans, stonewashed, lyse eller mørke? Må der være slid eller huller i? Er lommer et must? Skal det være slimfit, baggy eller løse? Hos qUINT finder du lidt af det hele, og du kan derfor lade dig inspirere af alt lige fra de tidløse modeller, den klassiske regular fit jeans, til de allermest moderne tendenser.

Køb dine jeans online hos qUINT.dk

qUINT er indbegrebet af den hotteste mode til unge mænd, og derfor finder du også et stort udvalg af forskellige mørkeblå jeans online og i vores mange butikker. Vi fører alle de mest eftertragtede brands som for eksempel Levis, Gabba, ID Denim, Carhartt, Just Junkiesog mange flere. Vi holder skarpt øje med de nyeste trends og opdaterer hele tiden vores sortiment, så det er tidssvarende, men altid uden at gå på kompromis med vores høje krav til kvalitet, komfort og pasform, som derfor altid er i topklasse. Har du spørgsmål, eller vil du gerne prøve nogle af vores mange modeller, er du altid mere end velkommen i en af vores mange qUINT butikker landet over. Her står vores personale også altid klar til at hjælpe dig.