END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Boards

  • 0 Varer fundet

Individualitet, frihed og glæde - Penny board

Et Penny board er et Old School Plastic Cruiser mini skateboard, som dukkede op tilbage i midten af 1970’erne. I dag er de endelig tilbage med deres super stilrene designs og fede kvalitet. Denne plastic-cruiser har udviklet sig som en slags livsstil for mange skatere, og siden deres opståen har de tiltrukket flere og flere folk. Det bliver svært at finde et produkt, der giver den samme enestående og usammenlignelige følelse samt kvalitet, som dette gør. Som du nok kan se, er disse boards utrolig farverige og giver forhåbentlig dig en form for individualitet, frihed og glæde ved at skate, når du køber et. Så leder du efter et originalt plastik produkt, som tilmed er det eneste rigtige, skal du købe dig et penny board.

Skate fordi du kan og ikke fordi, du burde - penny board

Når det kommer til skateboarding, beskrives det som mere end bare en måde at komme rundt på. Det er nemlig en livsstil og en kunst. Man skater, fordi man er vild med det og ikke, fordi man er nødsaget til det. Du har din egen individuelle stil og udtryk, når du skater - sådan er det bare. Så er du vild med skateboarding og er dedikeret til både kvalitet og performance, er et penny board lige noget for dig. De er lavet for at gøre det sjovt for dig at skate og nyde det, du allerbedst kan lide. Du kan tage det med over alt uanset, om det befinder sig under dine fødder eller i din rygsæk. De er nemme at transportere, så tag din favorit under armen og kom ud og oplev verden fra toppen.

De første skateboards kunne købes i 1960’erne

Vi skal faktisk helt tilbage til 1940’erne, før man så skateboards for allerførste gang. Her fik folk nemlig den idé at skrue hjul på ganske almindelige plader, så de kunne køre rundt på dem. De satte også hjul på planker og diverse andre ting - bare det kunne bruges som et slags ”deck”. Dette opsnappede butikkerne og begyndte at sælge dem som et produkt i 1960’erne, og herefter gik der ikke længe, før hele industrien blomstrede op. I samme periode så man også flere og flere film om selve kulturen bag denne fede trend - disse er i dag klassikere på lærredet. Du kan blive en del af denne fede kultur ved at købe din favorit lige her i vores webshop. Vi er sikre på, at du bestemt ikke vil fortryde det, når du kører en tur i det blå!

Køb dit penny board online hos qUINT.dk

Hele idéen til at skateboarde kom faktisk af, at surfere manglede noget at lave, når de var på land. Deraf kom idéen til at skrue hjul på deres surfbræt, som startede på Vestkysten i USA. Denne kultur ses som en afslappet livsstil i dag, og Vestkysten vil altid være centrum for den. Se vores brede udvalg af fede skateboards lige her i webshoppen eller kom forbi og se, om det er et penny board, du skal investere i. Vores dygtige personale står klar til at tage imod dig.