Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

WHY? // Jack - Coffee

Vi har fundet 7 vidt forskellige personligheder, som på hver deres helt egen måde har hold fast i deres drøm i livet. Derfor stiller vi dem et simpelt spørgsmål...WHY? Kampagnen handler i bund og grund om at hylde de personer, som tør at holde fast i deres drømme igennem tykt og tyndt, og her er måden vi fortæller deres historier på.
Why? Jack - Coffee

Jeg startede med at sælge kaffe på Kongens Nytorv meget tidligt om morgen tilbage i 2008, for et lille firma de hed Kaffekværnen, og det var der min rigtige passion for kaffe startede. Efterfølgende ville jeg gerne have mit eget sted, det har altid ligget til familien at være selvstændig.

Jeg ledte efter noget der mindede om Atrium i Milano, hvor man kommer ind i et galleri, og så er der en kaffebar. Min bror har altid kaldt mig Jacks, så navnet lå lige til højrebenet. Det jeg sætter allermest pris på ved mit job er menneskene. Folk der kommer forbi om morgen eller eftermiddagen, og fortæller om dagen. De små samtaler med forskellige mennesker er helt sikkert den største gode ved mit job.

“Kaffe binder folk sammen.”

Se videoen på Youtube her.