Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Outfit inspiration // New arrivals

Outfit

Der er landet masser af nye styles til forårssæsonen, og vi har håndplukket nogle af dem til et outfit. Outfittet består af 3 overdele fra CARHARTT WIP, og inderst er der en klassisk hvid pocket tee fra Carhartt WIP’s basic linje.

Vi har et kæmpe udvalg af basics fra Carhartt Wip, som du kan finde online her - vi har altid farverne sort, hvid og grå på lager, og hver sæson lander der nye farver. Vores Carhartt Wip basic består af Chase tee, Chase crew, Chase Hood, Chase L/S tee, Pocket tee, L/S Pocket tee og Script embroidery tee.

Udover den hvide pocket tee er der tynd nedvasket denim skjorte, og oven på den har vi valgt den klassiske tidløse detroit jakke, der er lavet i det slidstærke ”dearborn” canvas, som er vandafvisende. Jakken har fløjlskrave, den er forholdsvis kort og kan justeres i bund og ved håndled. Jakken har gennemgående lynlås, to indvendige skrålommer og en enkelt lomme med lynlåslukning foran samt en enkelt inderlomme.

Bukserne er en ny model fra Le Baiser, der er lavet i en kraftig lærredskvalitet. De har et baggy fit og snører i livet. De sneaks vi har brugt er en ny model, vi har fået fra Vans, der hedder SID. Kendetegnet ved denne er et ”V” på siden af skoen, og det er en model fra arkiverne, som de har tilføjet nogle få opdateringer på.

Shop alle styles under new arrivals ellers links på billederne.

Shop new arrivals

Shop new arrivals

<
>
Outfit
Outfit