Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Hoodies

  • 108 Varer fundet
48 af 108 Produkter

Hvad er en hoodie?

En hoodie er et andet ord for en hættetrøje. Har du en sweatshirt med hætte på, kaldes det altså også for en hoodie. En hoodie er oplagt at sammensætte med et par sweatpants, for at opnå et afslappet look.

Må en hoodie komme i vaskemaskinen?

Ja, en hoodie må gerne komme i vaskemaskinen. Se altid vaskeanvisningen inden du vasker den. Typisk vil anbefalingen være en kold maskinvask på 30 grader med en lav centrifugering. Før du vasker, bør du vende den på vrangen for at skåne ydersiden og bevare farven.

Hvordan får man snoren tilbage i en hoodie?

Du kan med fordel bruge et sugerør til at trække snoren ind i din hoodie igen. Eventuelle knuder på snoren skal væk, før du kan trække den ene ende af snoren gennem sugerøret. Bind herefter en knude for at sikre, at den ikke glider ud af sugerøret. Derefter skubbes sugerøret gennem det ene hul, og føres gennem stoffet til snoren kommer ud på den anden side.


Hoodies til mænd

Den perfekte hoodie er et kæmpe must-have i enhver mands garderobe, da den både fungerer som afslappende tøj til weekenderne og casual streetwear til hverdagen, og har uendelige muligheder, når det kommer til at sammensætningen af dit personlige outfit. Du kan vælge at style en ensfarvet og enkel hoodie ovenpå en klassisk t-shirt for at skabe et lag-på-lag-look. Der er også den mulighed at vælge en med et cool print, som skal have lov til at stjæle fokus. Hos qUINT er vi altid på udkig efter de nyeste trends, når det kommer til herremode, så vores sortiment er opdateret til vores kunder.

Historien bag om den casual hoodie

Den populære hoodie kan spores helt tilbage til middelalderen, hvor munkene gik i kapper, der havde hætter. Men det var nok ikke med munkene i tankerne, da streetwear brandet Champion i 1930’erne for første gang designede den moderne hættetrøje, der blev en stor del af dem amerikanske kultur, særligt hiphop-kulturen. Mest ikonisk var hoodien, da Rockyfilmene tog biografgængerne med storm, og efter dette tog den afslappede streetwear hoodie fart direkte ind i modeverden. I dag er trøjen blevet et allemandseje, og er perfekt til et par jeans og en skuldertaske til hverdag eller et par short om sommeren. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at hoodien er kommet for at blive, og hos qUINT er vi vilde med det.

Hoodies på nettet fra de mest populære mærker

Vi forsøger altid at gøre vores bedste, når det kommer til udvælgelse af de nyeste og mest relevante styles og trends. Hos qUINT finder du de største og mest eftertragtede brands, som Le Baiser, Carhartt WIP, HALO, The North Face og mange flere. Vores udvalg af hoodies til mænd opdateres hele tiden, så du har det bedste udvalg. Vi har et højt fokus på kvalitet, design og komfort, når vi er på udkig efter nye styles til vores sortiment. Design har stor betydning, derfor kan du være sikker på at der er tænkt over enhver detalje. Vi anbefaler at du tager et kig nærmere på de stilfulde designs fra Jungles Jungles, som skiller sig ud fra mængden i bybilledet.

Køb din næste hoodie online eller i en af vores butikker

På qUINT.dk kan du finde inspiration fra de mange forskellige brands, som vi har samlet på vores webshop. På vores hjemmeside kan du nemt og hurtig danne dig et overblik over vores store udvalg af hoodies til mænd, og sortere efter lige præcis de brands som du elsker. Hvis du ikke fandt lige præcis det som du søgte på vores hjemmeside, så anbefaler vi altid at du kigger forbi din qUINT butik. Her står vores personale altid klar til at guide dig. Vi forhandler alt fra sporty styles fra Adidas Originals til stilsikre t-shirts og skjorter fra Polo Ralph Lauren. I vores butikker har vi altid et stort fokus på vores kunder og deres ønsker, så alle oplever en god service og stemning. Vi ses!