Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Champion

Champion
Champion
Champion
  • 0 Varer fundet

Champion tøj til fyre med attitude

For Champion er der en ting, der betyder noget, når de arbejder og udvikler deres produkter, og det er, at både produkter og udstyr ikke skal være i vejen, hvis man gerne vil dyrke sport. Derfor er det ikke undskyldninger, du har brug for at finde på, når du har produkter fra Champion. Brandet er gået fra at lave populært atletiktøj i 1919 til at lave de fedeste hættetrøjer, som ligeledes er blevet populære i dag. Champion er et amerikansk sportsmærke, som startede tilbage i 1919 med at være tøjproducent, og her producerede de udelukkende tøj for atletiksporten. I dag har de dog udvidet deres sortiment betydeligt og sælger både sweatshirts, T-shirts, trøjer og hoodies. Alt det fede tøj, vi hos qUINT elsker.

Kan både bruges til fritid og sport - Champion sweatshirt

Hvis du gerne vil have et afslappet look, som stadig har en lækker street attitude over sig, så findes der ikke noget mere smart end en Champion sweatshirt. Det gode ved deres sweatshirt er, at du både kan bruge den til fritid, hvis du skal på arbejde, i skole eller besøge nogle venner. Du kan også bruge den til sport, da den er god til at holde varmen men samtidig sørge for, at din krop kan ånde. Brandet har især været kendt for denne sweatshirt gennem det 20. århundrede. Du kan bruge en Champion sweatshirt til at toppe dit outfit eller bruge den til at sætte stilen for looket. Du behøver ikke være bange for, at den ikke matcher din garderobe - brandets sweatshirts er nemlig enkle men fede på samme tid.

Champion hoodie - fedt alternativ til strik og skjorter

Det er ikke til at undvære et fedt alternativ eller supplement til både striktrøjer og skjorter, når garderoben gås igennem for dagens outfit. Er du i tvivl om, hvad vi taler om? Det er selvfølgelig Champion hoodies! Hos qUINT mener vi, at de klart kommer ind på en førsteplads. Deres sporty udtryk og funktionelle hætte kan sættes sammen med alle slags casual looks, og det er da noget, enhver gut ville elske. De er også gode, hvis man har en lille smule travlt, fordi de netop er en praktisk og nem løsning. Man er nemlig ikke for fin på den, da den med sit afslappede, urbane look er et sikkert hit. En Champion hoodie udtrykker både streetwear, ungdommelig ånd og skævhed, og den afspejler uden tvivl helheden af dit look.

Køb Champion T-shirt og andet tøj online hos qUINT.dk

Hos qUINT går vi efter at have de nyeste og mest eftertragtede brands, og Champion er helt klart en af dem. Hvis du gerne vil differentiere dig fra andre, så vil vi klart anbefale dig at spendere lidt penge på dette fede brand. Det er synonymet på streetwear og modetøj til fyre, som helt sikkert vil inspirere dig til din egen personlige stil. Kig lidt videre på vores hjemmeside efter brandet eller kom forbi en af vores mange butikker, hvor du kan se og prøve tøjet på. Vores dygtige personale står klar til at tage imod dig, og de svarer på dine spørgsmål, hvis du vil vide mere om de nyeste trends eller mangler gode råd til styling.