END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Defend Paris

Defend Paris
Defend Paris
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Defend Paris Hoodie & T-Shirt

Defend Paris tager modebevidsthed til et helt nyt niveau! Gennem lækkert tøj og fede designs ønsker de at sprede opmærksomhed omkring fred og menneskerettigheder. Dette brand henvender sig til alle med en samvittighed, som ikke er bange for at slå deres mening fast og vise den frem. Defend Paris kollektioner er holdt i sorte og hvide farver, så de grafiske tryk kommer mest muligt til syne. Brandet er gennem det sidste par år blevet meget velkendt rundt om i verden, og måske genkender du deres hoodies med en AK på. Til trods for geværets voldelige associationer, omfavner Defend Paris AK’en som en metafor for fred og som et udtryk for deres passion og deres vrede.

Et mærke med en mærkesag

Brandet blev skabt i Paris, og byens navn har fået en central plads i brandets navn, fordi byen er symbol på fred i verden, og fordi det er her tusinder af flygtninge har fundet et sted, hvor de kan få et nyt liv. Defend Paris har også skabt en kollektion, de kalder Defend Coexist. Tøjet er her pyntet med tre universelle ikoner, som symboliserer hver deres religion: kristendom, islam og jødedom. Pointen er, at uanset hvad vi tror på, så skal der være plads til os alle. Gemmer der sig en lille aktivist inde i dig, så har du her muligheden for at slippe den løs. Er du bare vild med Defend Paris Hoodies og T-shirts, så kan du helt sikkert også bære det sprøde tøj, bare fordi det er fedt.

Defend human rights med Madonna og Akon

Selveste Madonna og Akon er hoppet med på Defend Paris-moden og er blevet ambassadører for hver deres mærkesag. Madonna har gjort det sin mærkesag at reklamere for Defend Human Rights-kollektionen, som er pyntet med den velkendte knyttede næve. Akon er gået i den anden grøft og støtter hans kampagne ’Lighting of Africa Project’ gennem kollektionen, der er blevet døbt Defend Africa. Men de to stjerner er ikke de eneste, der er blevet spottet i de lækre hoodies. Internationale berømtheder som Rihanna, Adrien Brody og Lil Wayne støtter også brandet og dets budskab. Den positive modtagelse af brandet har givet dem blod på tanden. Brandet er derfor i færd med at udvide de sager, de kæmper for. Næst på programmet er at forsvare anti-dyremishandling, homoseksuelles rettigheder og kvinders rettigheder.

Køb Defend Paris online hos qUINT.dk

Hos qUINT har vi fingeren på pulsen, og derfor har vi også samlet et stort udvalg af de karakteristiske hoodies og T-shirts fra Defend Paris. Vil du være med på bølgen og gå i tøj, der både udstråler en fed stil men også en klar holdning, så er dette anderledes brand lige noget for dig. Har du imod forventning ikke fundet det, du ledte efter? Husk, du altid er velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at hjælpe dig, besvare dine spørgsmål og forsvare menneskerettigheder. Hvad vil du forsvare?