END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Jason Markk

Jason Markk
Jason Markk
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Jason Markk udstyr til rengøring af dine sneakers

Vi kender det sikkert alle sammen. Vi har lige købt et par fede sneakers og tager dem på med det samme for at nyde købet, og så kommer der selvfølgelig en sort streg på stoffet. Pokkers. Hvad gør man så? Jo, her kan Jason Markk tilbyde dig rengøringsudstyr til dine sneakers, som kan få bugt med sorte streger og alt andet, som absolut ikke hører hjemme på dine smarte sneakers. Med Jason Markk wipes og cleaner kan du hurtigt få tørret streger af, som dukker op på dine nye sneakers. Super lækkert gear, som er effektivt og godt, både at have liggende derhjemme og samtidigt lige til at have med i tasken, når man er på arbejde eller i skole. Jason Markk cleaner og wipes fylder nemlig ikke alverden, og så kan du altid føle dig smart i en fart med et par rene sko.

Målet for Jason Markk er enkelt og ligetil

Jason Markk har kun ét mål. De ønsker at opfylde de behov, som nutidens forbrugere af sneakers har ved at tilbyde nogle produkter og accessories, som er innovative og af høj kvalitet. Deres mission er at blive det største og mest kendte og tillidsfulde brand for sneakers og accessories i verden - og de er godt på vej. Hos qUINT er vi stolte af at have deres produkter, da det for os er vigtigt, at når man køber et par sneakers, så skal man have muligheden for at købe rengøringsprodukter med af super høj kvalitet, og som garanterer et skinnende resultat - og det gør Jason Markk.

Med Jason Markk er du sikret rene sko altid

For mange fyre er sneakers det lækreste fodtøj, man kan få, og man kan ikke få for mange par. Derfor er det også essentielt, at man kan holde dem rene, så de ser nye ud året rundt. For hvem ville ikke lige ønske sig at have råd til at købe et nyt par, hver gang de andre bliver beskidte? Det er bare ikke mange, der har råd til det, så derfor er vi hos qUINT overbeviste om, at Jason Markk er et fantastisk produkt og en gylden mulighed for os fyre til at rengøre vore kære sneakers, når de får nogle afskyelige mærker, som absolut ikke klæder dem. Hvorfor ikke leve lidt luksuriøst med Jason Markk cleaner - og så er det billigt!

Køb Jason Markk udstyr hos qUINT.dk

Har du lige købt dit første par sneakers? Eller er du måske den garvede sneakers-bærer og mangler netop den ting, som gør sneakers-livet perfekt? Så kom forbi vores qUINT-butikker og se vores udvalg af Jason Markk wipes og cleaner til gode priser. Hvis du hellere vil handle online, så er du i trygge hænder hos os. Vores webshop er e-mærke certificeret, så du trygt kan shoppe igennem. Vi har altid hurtig levering og en god service i form af vores dygtige personale, hvis du skulle have spørgsmål eller gerne vil vide mere om Jason Markk.