Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Pelle Pelle

Pelle Pelle
Pelle Pelle
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Pelle Pelle - Urban wear number one

Når man ser på kollektionerne fra Pelle Pelle, er det State-of-the-art grafik, som dominerer, og de hører med garanti hjemme i kategorien ’ægte streetwear mode’. Man er som designer af et tøjmærke formentlig klar over, at det kan være en rigtig svær opgave at stille os unge moderigtige fyre tilfredse, når det kommer til fashion. Vi vil gerne være med på moden, så derfor er et brand ofte kun interessant i et par sæsoner, før der kommer et nyt på banen, som er endnu smartere. Derfor er det virkelig imponerende og faktisk noget af en bedrift, at Pelle Pelle har kunnet holde sig oven vande i modebranchen siden 1978, og i 2008 kunne de så fejre deres 30 års jubilæum. Imponerende!

Pelle Pelle tøj - man kan ikke narre kunderne

Manden bag Pelle Pelle tøj er Marc Buchanan, og han er udmærket godt klar over, at man på ingen måde kan narre kunderne til at købe noget, de ikke har lyst til. Derfor skal man fange dem med det helt rigtige design. For ham er 30 år i tøjbranchen en rigtig stor ære. Men når man har været i branchen i mere end 30 år, kan man godt fristes til at tænke, at de mange års succes bliver en slags ’sovepude’, og ham ”plejer” kommer altid snigende og udrydder alt, hvad der hedder nytænkning. Men sådan er det absolut ikke med Pelle Pelle tøj. Her hviler man bestemt ikke på laurbærrene men gør derimod en konstant indsats for, at du som kunde hele tiden bliver beriget med nye kollektioner og lækkert design.

Pelle Pelle trøjer med et sporty look

Udover deres lækre Pelle Pelle T-shirts med et klassisk tidløst look og sporty design, som passer som fod i hose ind i qUINT-kundernes smag, har de også været kendt for deres luksuriøse læderjakker og designer baggy-pants, som er blevet båret af den ene celebrity efter den anden. Sidenhen er Pelle Pelle blevet et livstilsbrand, som mange betegner som ’the urban wear number one’, hvilket passer perfekt. De agerer som en trendsætter inden for street wear, og det fede ’state of art’-grafik, som pryder Pelle Pelle tøjet, er ikke kun populært hos vores kunder men også hos store stjerner, der er noget inden for rap-musikken.

Køb Pelle Pelle online hos qUINT.dk

Der er jo det med tøj, at når man først ser noget, som falder i ens smag, er man simpelthen nødt til at have det - sådan har vi det med Pelle Pelle. Dette mærke er uden tvivl super populært, helt vildt smart og så har det stor brancheerfaring, hvilket gør brandet endnu mere troværdigt. Er du enig? Så surf lidt videre på vores hjemmeside og lad dig inspirere af vores udvalg af Pelle Pelle online fx. smarte Pelle Pelle bukser, eller kom forbi en af vores mange butikker og lad dig friste. Vi står klar med vores dygtige personale til at hjælpe dig med at finde det sæt tøj, som falder allermest i din smag!