Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Resteröds

Reebok
Reebok
  • 0 Varer fundet

Resteröds boxershorts & tights til stilfulde mænd

Tilbage i 1935 var det Mattson-brødrene, der investerede deres sparekroner i at importere nogle brugte maskiner fra England til deres lille skue i forældrenes baghave, som førte til et nyt svensk firma. Resteröds designer moderne underwear til den moderne fyr, og siden dengang har de holdt fast i traditioner og erfaringer. De startede med at designe en undertøjskollektion til både mænd og kvinder, og dette var sådan Resteröds Trikåtfabrik ligesom gik i gang. Virksomheden er opkaldt efter den idylliske lille landsby Resteröds, men navnet er ikke ligefrem blandt modebranchens mest sexede navne - dog har brødrene formået at skabe et brand, der kan garantere basisvarer og undertøj i en fremragende kvalitet.

Resteröds tights til enhver begivenhed

Ikke overraskende elskede det svenske folk den enestående kvalitet i undertøjet, og brødrene Mattson blev derfor nødt til at udvide deres forretning. Flere maskiner blev købt ind, og produktionen rykkede til byen Ljungskile tæt på den oprindelige fabrik. Men selvom nye tekstiler er kommet til og produktion foregår i en anden by end den oprindelige, er der praktisk talt ingenting hos Resteröds, der har ændret sig siden grundlæggelsen for over 75 år siden. De har dog igennem årene tilføjet forskellige fashion kollektioner, som udvikles og designes med den sjæl og de erfaringer, der startede det hele tilbage i 1935. I dag nyder brandet godt af stor popularitet, og det sælger stort set over hele verden. Bl.a. er Resteröds tights utroligt populære og appellerer til unge, trendy mænd, der gerne vil se godt ud hver dag.

Noget for enhver modebevidst mand - Resteröds boxershorts

Hos qUINT.dk kan vi næsten garantere dig, at uanset hvilken sans for stil og mode, du har, kan du finde lige, hvad du har brug for hos det her klassiske mærke - vi fyre vil jo gerne tage os ud fra vores bedste side! I denne kollektion finder du masser af mønstre og farver, så du kan se godt ud både til enhver begivenhed og selvfølgelig også til hverdag. Vi er sikre på, du bliver enig i, at der ikke findes noget bedre end at have et bredt udvalg af Resteröds boxershorts i garderoben, og vi mener, det er super nemt at skabe sig en personlig og unik stil, når man bærer tøj fra dette mærke. Så hvor end du befinder dig, udvælg da et par lækre Resteröds boxershorts her! Vi tilbyder det bedste udvalg, kun til dig.

Køb Resteröds online hos qUINT.dk

Det sker nogle gange, at man køber noget tøj, hvor fokus er selve stilen og det, at det er moderne, og ikke selve komforten. Resteröds udvalg af boxershorts og tights er uden tvivl fantastisk og samtidig omfattende, så du med sikkerhed kan bliver klædt på til enhver årstid og begivenhed - og samtidig føle dig godt tilpas i noget lækkert materiale. Vil du vide mere, er du mere end velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker for gode råd og vejledning i dit køb af Resteröds boxershorts eller tights.