Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

qUINT Running Crew member // Bjørn Schou Kristensen

Et par hurtige spørgsmål til en fra vores RUNNING CREW. Læs med herunder for at få et lille indblik.
qUINT Running Crew Bjørn

1. Navn: Bjørn Schou Kristensen

2. Favorit løbesko: Nike Zoom SP Fly

3. Hvorfor startede du med at løbe: Startede med at løbe for at vedligeholde min form og have en træningsform, der ikke krævede udstyr udover løbesko. Inden for de sidste par år har jeg brugt mere tid på at optimerer og sætte nogle mål, hvor jeg tidligere ”bare” brugte det som motion.

4. Hvad betyder løb for dig: Løb er en af mine ”go to” træningsformer, da det stort set altid er muligt at få tid til en løbetur. Det giver mig mange forskellige ting, nogle ture er det til at få en masse tanker på plads, andre ture er til at koble fuldstændig af. Så generelt set er det et frirum som giver et afbræk til hverdagen. Der skal meget til for at jeg misser en træningsdag, da jeg ved at det giver mig noget ekstra energi, hvis jeg kommer afsted.

Igennem de sidste par år, har der også været en jagt på at slå mine egne tider og selvom mange ture er hårde pga. ømhed eller træthed, så kan det ikke måles med hvad den ene tur, hvor man føler man kan løbe for evigt og i et tempo over det sædvanlige.

5. Hvad er målet med dit løb: Mit mål, har i år været at løbe 10 km under 4.0 i pace, næste mål er at holde samme tid på et halvmaraton. Den bedste tid jeg har løbet der, er et pace på 4.21.

qUINT Running Crew Bjørn
qUINT Running Crew Bjørn