Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

G-star

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

G-Star shorts & tøj med et klart budskab

Siden grundlæggelsen i 1989 har G-Star lavet tøj ud fra ét motto: ”Just the Product”. De formår at skabe super lækre produkter ud fra råt og uforarbejdet denim, og deres stil og innovative kunnen gør dem dermed til den suveræne markedsleder. Det, at G-Star kun bliver fremstillet af disse lækre materialer gør, at produkterne bliver lækre og behagelige at have på. Uanset hvem du spørger, vil næsten alle sige, at G-Star tager modehjerter med storm med deres unikke og originale design. De står bag en række af fantastiske dame- og herrekollektioner samt enestående linjer af accessories og skokollektioner. Her vil du opleve, at man ikke går på kompromis.

G-Star tøj til både de alternative og de mere traditionelle

Hos qUINT.dk gør vi meget ud af, du kan finde lige netop det, du leder efter, så derfor forsøger vi at have så bredt et udvalg af førende mærker. Skal du over til nogle venner i weekenden eller står den på familiefest med svigermekanikken? Tvivl ikke, men kig derimod vores butik igennem for både T-shirts, bukser og smarte accessories, som du lige står og mangler. Vores store udvalg af G-Star tøj kan helt sikkert friste dig. Raw-kollektionen, som består af et par jeans, der hver sæson byder på nye smarte detaljer, giver mange muligheder for at mikse med det tøj, der i forvejen hænger i klædeskabet, og hvis der ikke lige er noget, der passer, så har de også mange trendy T-shirts, som passer til enhver lejlighed.

Vær en del af noget stort med G-Star

G-Star har siden marts 2011 haft et samarbejde med firmaet Made-By, som er en organisation, der hjælper og støtter brands til at implementere strategier, der skal være med til at forbedre de miljømæssige og sociale betingelser i modeindustrien. I samarbejde med Made-By, så bliver der holdt øje med forholdene i de fabrikker, hvor G-Star får produceret deres produkter. Samtidig overvåger man også hvilke materialer, der bliver brugt i produktionen. G-Star står fast på, at deres CSR-politik er vigtig, og at denne skal opdateres regelmæssigt, da der skal være fokus på de mennesker, der laver deres produkter og på de materialer, som bliver brugt. Så når du vælger G-Star, så vælger du at støtte noget, der er endnu større.

Køb G-Star shorts & tøj hos qUINT.dk

Alle har hver deres stil, og det mener vi, der skal være plads til! Derfor stræber vi efter at have et stort udvalg af tøj til enhver smag. Vi har sørget for, at du kan købe masser af tøj fra netop G-Star, der laver tøj til den bredere målgruppe. De har en masse modige kombinationer og en tidsløs livsstil. Kig vores webshop igennem, og lad dig inspirere af vores mange unikke styles af shorts og tøj, som kollektionerne repræsenterer. Vi sørger for altid at have en finger på pulsen, så du konstant er opdateret med de nyeste trends.