END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Undefeated

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Undefeated tøj og Sweatshirts til fyre

Undefeated er et brand, der absolut promoverer en inspirerende livsstil, som er personificeret i fede streetwear-kollektioner. Her er det passionen for kunst, sport, mode og musik, der skinner stilfuldt igennem, og det var faktisk ikke de to grundlæggere selv, der besluttede sig for at starte. Det var deres koner, der foreslog de to herrer at starte noget op sammen. De kendte ikke hinanden, men der gik ikke længe, før de havde startet deres eget sko- og tøjbrand. De mødtes i 2002 til en barbecuefest, hvor konerne foreslog dem denne fantastiske idé, og de startede som en selvstændig virksomhed, der solgte sneakers i Los Angeles, Californien. Undefeated solgte sneakers, hvor fashion vægtede højere end funktion, og hvor limited editions og eksklusive styles er reglen snarere end undtagelsen. Jo, Undefeated dedikerede sig fuldt ud til deres sko.

Få inspiration til din livsstil med Undefeated tøj

Undefeated dedikerede sig til sko og den fede livsstil, og det kan tydeligt ses i deres produkter, som er et stilfuldt miks af de to grundlæggere, Eddie Cruz og James Bond. Men selvom de kalder deres sneakers-butik for alternativet til Food Locker, er de meget mere end det. Kort efter åbningen af butikkerne begyndte de nemlig at designe deres egne tøjkollektioner i ejet navn, som fra day one har været en kæmpe succes. Derfor kan du i dag købe Undefeated tøj i adskillige butikker, og deres kollektioner tæller alt lige fra T-shirts og caps til sweatshirts og jakker. Vi har sørget for det bedste udvalg af Undefeated tøj kun til dig, og du kan se det her i vores webshop eller komme forbi en af vores butikker og udforske denne fede stil. Man kan vist godt sige, de er ”ubesejrede”. De sørger i hvert fald for at lave nogle lækre kollektioner hvert år.

Undefeated T-shirt til de lune sommeraftener

I slutningen af 1800-tallet var det blandt sømænd og matroser, at T-shirten blev populær for første gang. Det var den kortærmede, enkle model lavet i bomuld, der trak flest stemmer. I dag er det ikke lige denne model, der er mest populær, selvom den stadig sælges i massevis. Nej, i dag skal der lidt mere farve og flere detaljer til for at skabe et ekstra fedt look. Det er nemlig det, de fleste vil have, og selvfølgelig skal de få det! En Undefeated T-shirt er heldigvis til både casual og farverige looks, da du kan få dem i flere forskellige modeller og styles. Du får her en T-shirt, der virkelig kan tilføje prikken over i’et til dit outfit, og så er de lavet i et fantastisk materiale, der giver dig en optimal komfort. Er du i tvivl, så kom forbi en af vores butikker og prøv en Undefeated T-shirt på - du vil uden tvivl være overbevist fra første touch!

Køb tøj fra Undefeated online hos qUINT.dk

Hos qUINT sørger vi for altid at være opdateret inden for det nyeste streetwear, og vi bestræber os på altid at have fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste trends. Følg med den fede mode og køb Undefeated online på qUINT.dk eller i en af vores mange butikker. Du vil elske det!