Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Avalon Athletics

Avalon Athletics
Avalon Athletics
Avalon Athletics

Vælg Kategori

  • 5 Varer fundet

Avalon Athletics - Lækkert og nutidigt sportswear-brand til mænd

Hvis du er på udkig efter det bedste sportswear til mænd inden for de nyeste trends, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi kan med stolthed præsentere et helt nyt brand inden for kategorien – nemlig Avalon Athletics, som vi er eneforhandler på her i Danmark. Avalon Athletics er et minimalistisk og nutidigt sportswear brand, der er designet til mænd, der forventer det allerbedste. Brandet stammer fra Miami i USA, hvor en gruppe kreative folk bestemte sig for at skabe et tidsløst brand inden for sportswear. De er fra forskellige brancher og kombinationen af forskellige kreative hjerner har været intet mindre end magisk.

Det skal være behageligt og simpelt

Når du vælger T-shirts, sweatshirts eller sweatpants fra Avalon Athletics, så får du tøj, hvor der er mange gode tanker bag. Det vigtigste er, at tøjet kan bruges hver dag af alle, og pasformen og komforten skal være helt i top. Tankerne bag Avalon Athletics handler også om, at simplicitet er i højsædet. Tøjet, uanset om det er sweatshirts, T-shirts eller sweatpants skal være rene i deres udtryk, og så skal det kunne tiltale alle. Holdet bag Avalon Athletics har selvfølgelig også tanker om bæredygtighed, og de tror på at ved at skabe produkter af høj kvalitet og lang levetid, så opnår man produkter, der lever op til vores høje bæredygtighedskrav i dag.

Vi har samlet et stort udvalg hos qUINT

Hos qUINT følger vi med i den nyeste mode inden for herre-fashion, og derfor skulle vi selvfølgelig forhandle lækre T-shirts og sweatshirts fra Avalon Athletics. Vi har håndplukket de bedste modeller med den højeste kvalitet. Se eksempelvis vores udvalg af T-shirts fra Avalon Athletics med forskellige slags tryk og logo foran. Skal du have noget, der er lidt varmere, kan du prøve vores sweatshirts eller sweatpants, der er i lækker og holdbar kvalitet. I vores udvalg finder du også caps, der holdes i samme minimalistiske og rene stil som det øvrige sortiment.

Find alle de nye styles fra Avalon Athletics hos os

Du kan selvfølgelig finde alle de nye modeller fra Avalon Athletics hos os. Deres første drop kan du allerede nu finde i vores butikker og her på vores webshop. Det indeholder bl.a. T-shirts, sweatshirts, sweatpants og caps. Der kommer løbende nye drops hver sæson, så hold øje med dem, når de rammer vores butikker og webshoppen. Vi er som sagt eneforhandler i Danmark, så se vores store udvalg fra Avalon Athletics her, og bestil det hjem til dig inden for 1-2 hverdage. Det er nemt og hurtigt, og du vil inden længe være klædt på med den seneste mode inden for sportswear til mænd.