Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Plain

Plain
Plain
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Lækre chinos fra Plain

Den allerførste dag, du prøver Plains chinos, glemmer du aldrig. Det er intet mindre end en uforglemmelig oplevelse. Fra den allerførste dag vil disse bukser føles så behagelige, som var de nogle gamle favoritter – bortset fra, at det er de ikke. De er nye og har et knivskarpt look. Før du ved af det, bliver de dét par bukser, du får lyst til at have på hver dag netop på grund af pasformen og det bløde og behagelige materiale.

Enkelhed og renhed

Plain er et skandinavisk brand – udenpå og indeni. Brandet satser stærkt på det minimalistiske og rene udtryk, brugbarhed og kvalitet krydret med nogle rå detaljer inspireret af den moderne urbane livsstil. Kort sagt handler det om rene linjer, fine materialer og enkle, men rå detaljer. Det er tydeligt markeret i brandet navn – Plain – at dette mærke kombinerer hverdagslooket med eksklusiv high fashion. Plain tilstræber et brand, der ikke skriger på opmærksomhed, og som heller ikke koster en bondegård. De har en vision om et brand, der fremstiller bukser til alle, som elsker god kvalitet, fornuftige priser og enkle designs. Plain har én mission: at forsyne den almindelige fyr med de mest basale nødvendigheder i hverdagsgarderoben – og det med stil.

Komfort med stil

Plain leger med forskellige materialer såsom bomuld og viskose på en traditionel, men samtidig moderne måde, og med deres chinos lægger de især vægt på en kvalitet, som de mener, er kommet for at blive i herremode: stretch. I modsætning til denim jeans er chinos fra Plain, som består af bl.a. bomuld, løsere og blødere uden at være sweatpants eller joggingbukser. I bukserne herinde på qUINTs webshop kan du vælge mellem Riley bukser, Edward bukser eller Navy Blue Twill bukser, og der er en elastikkant i livet for ekstra komfort. Du bliver med garanti rigtig gode venner med dine chinos fra Plain. Bukserne bruger klassiske forlommer, en enkelt eller to baglommer, evt. med knaplukning, og en lynlåslukning med knap. Plain chinos kommer i forskellige farver – det kan for eksempel være sort, blå, grøn og grå – og de findes i to forskellige pasformer, det vil sige enten regular eller slim.

Køb Plain chinos online her på qUINT.dk

Hos qUINT kan du svælge dig i det store udvalg af chinos, hvor kun creme de la creme er godt nok. Du kan shoppe chinos til både hverdagen og specielle anledninger, fordi chinos både kan skabe et afslappet eller skarpt look, afhængigt af hvad du sætter dem sammen med. Plain chinos showcaser et udvalg af tidløse, elegante klassikere og farver, som samtidig får tilført moderne tendenser. Hvis der er en beklædningsgenstand, som volder meget besvær, er det bukser, fordi pasformen er så altafgørende. Så du er naturligvis mere end velkommen til at kigge ind i en af vores qUINT-butikker, hvor vores dygtige personale vejleder dig, så I sammen finder den rette pasform. Men når det kommer til bukser, er der stadig meget mere i vores webshop, som bare ligger og venter på at blive udforsket af dig.