Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Puma

Puma
Puma
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Puma sko - det helt rigtige valg

Man kan roligt sige, at Puma sko ikke kun er til fyre, som elsker sneakers. Elsker du mærket og går op i kvalitet og design, er dette par sko lige noget for dig. Hvis du ser dig lidt omkring i gadebilledet, vil du hurtigt finde ud af, at Puma sko bæres af mange flere, end man lige skulle tro. Disse sko er nemlig så smarte, at de passer til alle looks, både det mere casual samt det afslappede streetlook. Det gode ved dette mærke er, at man kan finde noget til enhver lejlighed, fordi udvalget er så fantastisk stort. Det gode ved det er især, at det kommer fra Tyskland, og det betyder, at der automatisk er taget forbehold for det lidt køligere, danske vejr, der angiveligt minder meget om tysk vejr - absolut kun en fordel!

Puma gjorde sin entré allerede i 1924

Puma er blevet ikke så lidt populært efter, at de i 1936 lagde løbesko til sprinteren Jesse Owens ved Olympiaden, hvor han vandt ikke mindre end fire guldmedaljer. Her kan man vist roligt sige, at der både er noget ved Jesse selv men uden tvivl også selve mærket, og det er heller ikke kun ham, der har kunnet vinde stort i et par sko fra Puma. Deres historie kan spores helt tilbage til 1924, hvor det var brødrene Dassler, der grundlagde deres egen skofabrik, og den fik navnet Puma i 1928. I starten var det kun sportssko, man kunne købe i butikken, men sortimentet blev senere hen udvidet til at indeholde mange andre former for sportsbeklædning samt beklædningsdele til brug ved andet end sport.

Tilføj lækre Puma sneakers til din garderobe

Et par Puma sneakers kan snildt bruges til alle anledninger, om du så skal på arbejde, i fitnesscenter eller i skole. De kan være med til at sætte et ekstra sporty, trendy og frisk præg på dit look og gøre din garderobe endnu mere interessant at dykke ned i. Med de helt rigtige sko bliver hverdagen nemmere at komme igennem. Med Puma sneakers får man nemlig lyst til at holde sig i gang hele tiden. Hvis du leder efter noget kvalitetsmæssigt sublimt fodtøj, skal du helt sikkert vælge dig et par af disse sko. Hos qUINT har vi samlet et bredt udvalg af sneakers fra dette mærke, så du er garanteret det bedste udvalg, når du køber sneakers hos os. Her skal man nemlig ikke gå på kompromis.

Køb sneakers fra Puma online hos qUINT.dk

Hos qUINT går vi løbende efter at have de nyeste og mest eftertragtede brands for at kunne servicere vores kunder bedst muligt. Vores webshop og butikker bliver hver dag opdateret med nyt streetwear og modetøj til fyre, og vi står klar til at inspirere på de sociale medier, så man løbende kan blive opdateret på, hvad der foregår i vores verden. Kig lidt videre i webshoppen eller kom forbi en af vores mange butikker og se, om et par Puma sneakers kunne være noget for dig.