END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Versace Jeans

Versace Jeans
Versace Jeans
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Designikon med ny fortryllende kollektion

Versace blev grundlagt i Milano, Italien i 1978. Det er et af de ledende modehuse i verden, og de producerer en lang række forskellige produkter, herunder briller, tøj og dufte. Designikonet er et symbol på luksus, der er anerkendt af forbrugere verden over. Virksomhedens butikker ligger på de mest luksuriøse shoppinggader i storbyer som New York, London og Paris. Det har længe været de kendtes favoritdesignerbrand med deres stærke og frygtløse designs. Versaces udtryk har ry for at være ekstravagant, formelt og luksuriøst haute couture, og derfor har de ikke tidligere matchet den almene befolknings efterspørgsel. I dag er mærket knap så nichepræget og bliver også båret af helt almindelige mennesker.

Versace med et ungdommeligt og afslappet udtryk

Sidenhen har brandet lanceret Versace Jeans, som er en mere tilgængeligt og afslappet Versace stil, der henvender sig til den unge og modebevidste fyr. Versace er kendt for deres tårnhøje kvalitet, og det afspejler sig selvfølgelig også i Versace Jeans-kollektionen. Der er hverken gået på kompromis med kvalitet eller design, og tøjet kan bæres igen og igen, uden at det bliver slidt eller går ud af mode. Versace Jeans er derfor den perfekte mellemting mellem luksuriøst design og afslappet hverdagstøj. Målet med Versace Jeans har været at skabe en afslappet kollektion med en ungdommelig attitude, som kan bæres alle ugens dage. Versace Jeans kollektionen er inspireret af tidens trends, så den passer til den moderigtige mand uden at have de samme formelle linjer, som ellers kendetegner mærket. Kollektionen har derimod en casual kant, hvor den naturligvis bibeholder Versaces karakteristiske og luksuriøse udtryk. Versace Jeans er tøj der passer til enhver lejlighed. Versace Jeans kan bruges på kontoret men også til en aften i byen med drengene. Denne kollektion er derfor et absolut must-have i den modebevidste mands klædeskab.

Stort udvalg af Versace Jeans T-shirts, trøjer og associeres

Blandt vores sortiment finder du et stort udvalg af Versace Jeans-T-shirts, trøjer og accessories. Vi har nøje udvalgt de nyeste og fedeste styles her på shoppen. Blandt udvalget finder du T-shirts med guld eller sølvprint og Versaces karakteristiske mønstre, som sætter kulør på hverdagen. Vi har også udvalgt styles, som er mere low key og passer til det meste. Blandt vores sortiment af accessories har vi samlet caps og tasker, som sætter prikken over i’et på ethvert outfit. Så er du på udkig efter et bredt udvalg af lækre styles fra Versace Jeans, så har du fundet det rigtige sted.

Køb Versace Jeans online hos qUINT

Hos qUINT finder du et stort udvalg fra dette anerkendte stilikon. Derfor er vi stolte af at kunne forhandle et bredt udvalg af Versace Jeans her på shoppen. Tjek vores sortiment ud her på siden eller i din nærmeste qUINT. Når du handler online hos qUINT får du altid lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Har du spørgsmål i forbindelse med dit køb, uanset om det handler om mode, vejledning eller om online indkøb. Så står vi altid klar til hjælpe og vejlede dig.