Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

The Hundreds

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

The Hundreds til fyre - lækker californiske livsstil

Det cool brand The Hundreds tilbyder tøj til fyre, der kan identificere sig med den afslappede californiske livsstil. Deres tøj er inspireret af Californiens skateboard-, surf-, punk- og ikke mindst hiphopkultur. Brandet blev skabt af brødrene Ben og Bobby Hundreds fra Los Angeles, der selv er indbegrebet af den californiske ”laid back” street-kultur. De to brødre skaber tøjkollektionerne med udgangspunkt i deres egne oplevelser med LA’s subkulturer. De ønskede at skabe et brand, der ikke lod sig påvirke af konkurrenter eller trends. De gør derfor en dyd ud af at designe cool streetwear med sjæl. Kollektionerne fra The Hundreds har deres helt egen stil og særpræg og passer perfekt til den stilbevidste streetfyr.

The Hundreds tank top til den stilbevidste fyr

The Hundreds har med andre ord specialiseret sig i at lave tøjkollektioner, der ikke følger tid og trends men som derimod har sit eget særprægede og cool design til fyre, der er bevidste om deres helt egen personlige stil, og som ikke er bange for at skille sig ud i mængden. The Hundreds tank tops er kendetegnede ved deres lækre grafiske prints i fede farver og stilarter, der er perfekt til fyren, der gerne vil markere sin helt egen personlige stil, hvad enten det er street, hiphop, surf, punk eller noget helt andet. Der findes noget for enhver smag, så du er garanteret et kæmpe udvalg til rigtig gode priser. Med en The Hundreds tank top er du sikret det bedste af det bedste, da du både får lækker kvalitet og et fedt look.

Stort udvalg af tøj og accessories

Med en The Hundreds tank top kan du perfekt afspejle den afslappede surf-stil, som går igen i mærket, i din helt egen personlige stil. Derudover tilbyder brandet lækre skjorter, sweatshirts, caps og sko. The Hundreds tank tops kendetegnes ved de lækre prints og anderledes snit. De er lavet i et komfortabelt design perfekt til dig som fyr. Med en The Hundreds tank top har du derfor hele outfittet til et afslappet LA-look, der kombinerer lækkert design, top kvalitet og ikke mindst funktionalitet. Alt tøjet fra det cool mærke er designet med inspiration fra både 80’ernes surf-vibe, 00’ernes street-look og 90’ernes cool skater-look.

Køb The Hundreds tøj online hos qUINT.dk

Dette brand tilbyder ikke kun tøj og accessories, men en hel livsstil. De har deres eget online magasin, hvor man kan læse om alt fra musik til babes og kunst eller lade sig inspirere af cool og anderledes fotoreportager i et helt specielt The Hundreds univers skabt af de kreative brødre Ben og Bobby, der står bag det hele. Brandet er populært og anerkendt i hele verden. Andre designere har også fået øjnene op for den helt særprægede og originale stil, hvilket har ført til adskillige samarbejder med store brands som Disney og Casio G-shock, der er endt ud med fede og anderledes kollektioner til den stilbevidste fyr. qUINT er stolte af at kunne tilbyde The Hundreds tøj og ikke mindst livsstil i sine butikker i Danmark.