Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Claudio

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Claudio Sokker & Strømper

Sokker og strømper er en af de beklædningsdele, som bare skal passe perfekt, så du ikke skal gå og rette på dem hele dagen eller føle dig irriteret af dem. Derfor er pasformen og komforten også i højsæde, når Claudio designer sokker. Det rent praktiske har de derfor taget sig af, så du kan bare læne dig godt tilbage og vælge sokkerne ud fra det design, du godt kan lide. Når du gør det, så husk at sokkens udseende ikke er helt lige gyldigt, selvom de måske oftest er pakket ned i skoen. Det giver nemlig os fyre en ekstra mulighed for at accessorice og diskret vise vores personlighed frem. Er du typen, som foretrækker vilde mønstrer og farver, eller går du derimod efter den stilrene, ensfarvede strømpe? Hos qUINT har vi samlet lidt af hvert, så vi har helt sikker også noget, der falder lige i din smag.

Se vores store udvalg af Claudio sokker og strømper

Claudio sokker og strømper er skabt til den kvalitetsbevidste og modne fyr, som ved lige præcis, hvad han vil have. Mærket er kendt for sin gode kvalitet og perfekte pasform, og det er da heller ikke et tilfælde, at der er så mange fyre, der allerede har valgt Claudio som deres foretrukne mærke. Har du ikke selv prøvet dem endnu? Så kig forbi vores webshop, og lad dig inspirere af de mange lækre designs til den moderne fyr. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så hvis du ikke fandt lige det, som du ledte efter, så kig forbi igen i morgen.

Til den kvalitetsbevidste fyr

Claudio er et klassisk dansk mærke, der har gjort sig bemærket ved at have en fantastisk pasform, en super kvalitet og massevis af fede, stilrene designs. På grund af strømpens praktiske element, bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Skal du bruge nye strømper til hverdagsbrug, så kan vi anbefale den klassiske sorte eller hvide, som går til absolut alle outfits. Vi forhandler også de populære ankelsokker, så du kan hoppe med på den nyeste mode med stumpede bukser og bare ankler. Alt sammen kan du få til fornuftige priser i pakker af eksempelvis 5 par strømper.

Køb Claudio sokker og strømper online hos qUINT.dk

Hos qUINT går vi meget op i, at du ikke går forgæves. Vi har derfor sørget for at hylderne bugner af forskellige styles med og uden mønstrer og farver, så der er noget for enhver smag. Et af vores favoritstrømpemærker er helt klart Claudio, fordi vi ved, at man aldrig går galt i byen med den kvalitet og pasform, de altid leverer. Hvis du imod forventning ikke fandt lige præcis det, du ledte efter i vores webshop, så jump forbi en af vores butikker rundt om i landet. Her står vores dygtige personale klar, og de glæder sig allerede til at introducere dig for de mange forskellige styles, som vi har samlet sammen. Ses vi i butikken?