Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

En sneaker du bare bør eje

Nu er den her. Den nye HI-TEC Shadow RGS er en spritny sneaker-linje, der på fornem vis hylder brandets historie. Den lækre sneaker er lavet af ruskind med et øvre i mesh og med lækre perforerede detaljer. Sneakeren er desuden udstyret med en chunky vibramsål, som sikrer optimal komfort. Dette er en af sæsonens absolutte must-haves.
Hi-Tec

Hvis du er en ægte sneakerfanatiker, så bør den nye HI-TEC Shadow RGS stå øverst på din ønskeliste. Orignalversionen blev præsenteret som en sko til maraton i 1981, og var yderst let og holdbar. Den nye kollektion kombinerer HI-TEC’s 40 år lange erfaring med performance-teknologi med brandets genkendelige og anerkendte overdele fra 80’erne og 90’erne. I det følgende vil vi forklare dig, hvorfor HI-TEC’s Shadow RGS sneaker er et produkt, du bare bør eje.

En sneaker med verdens bedste sål

Hi-TEC’s sneakers er udstyret med, hvad der betragtes som verdens bedste sål – nemlig Vibramsålen. Vibram er et italiensk mærke, som producerer alt fra gummisåler til fodtøj. I 1937 begyndte Vibram at designe og producere såler, og de opfattes nu som et synonym på både kvalitet, sikkerhed og nytænkning. 

Shop Hi-Tec sneakers

Shop Hi-Tec sneakers

<
>
Hi-Tec

En af grundende til at Vibram lægger afstand til konkurrenterne, er at de har etableret et enormt testcenter i Kina, hvor alle nye produkter gennemtestes, kvalitetssikres og nytænkes. I det ernorme kinesiske testcenter arbejder de med nye gummisammensætninger, der ikke har set dagens lys før. De nytænker løsninger til kunder, og laver tests på naturtro og realistiske forhindringer, så de på denne måde kan se, hvordan deres såler reagerer i praksis på de naturlige forhold, som de i testene bliver udsat for.

Vibramsålen er et decideret kvalitetsstempel, som du kan holde øje med, når du er ude og prøve sko. Vibramstemplet under skoen er din ultimative forsikring på, at dine kommende sko, støvler eller sneakers er af ekstremt høj kvalitet og testet helt ned til mindste detalje.

HI-Tec’s historie

Hi-TEC er et ærkebritisk brand grundlagt i 1947 i byen af det passende navn Shoeburyness. HI-TEC var faktisk med deres Hi-TEC Squash Classic, de første i verden til at udvikle såkaldte innovative squash sko. Skoen var en lavprofil model med en ydersål af gummi. HI-TEC’s overordnede mission har altid været, og er til stadighed, at få verden udenfor. HI-TEC er reelt set et outdoor brand, der med tiden har vundet indpas i modebranchen og mainstreamkulturen. HI-TEC’s mantra ”Designed for city to trail” opsummerer brandets eksistensgrundlag på fornem vis.

 

Hi-Tec

I de tidlige 80’ere naglede HI-TEC for alvor deres sko fast på verdenskortet, da de udviklede den legendariske Silver Shadow model, som hurtigt blev Storbritanniens mest solgte løbesko. Skoen blev yderst populær, da den havde en dobbelt stødabsorberende mellemsål, som satte nye standarder for komfort under løb. På daværende tidspunkt fandtes der ingen bedre allround løbesko på markedet, hvorfor Silver Shadow’s blev globalt anerkendt og løbeentusiasternes foretrukne valg.

I slutningen af 80’erne blev Magnum Classic modellen en del af HI-TEC’s produktkatalog. Skoen blev til virkelighed, som resultat af en direkte anmodning fra FBI’s træningscenter i Quantico i Virginia. HI-TEC producerede, i overensstemmelse med deres bredt anerkendte DNA, en atletisk og prisvenlig militærstøvle med fremragende komfort.

Fra 80’erne og op til i dag har HI-TEC cementeret deres urokkelige status på outdoor-markedet, og er sideløbende blevet globalt anerkendt for deres sko, tøj og accessories.

HI-TEC’s nye Shadow RGS sneaker er altså ikke blevet til over natten – det er en sneaker skabt med afsæt i en unik historie, en ædel mission og et kvalitetsorienteret DNA.

Se hele udvalget af Hi-Tec her.