END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Hi-tec

Hi Tec
Hi-tec
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Hi-Tec sneakers til mænd

Det engelske mærke Hi-Tec står bag denne gennemførte sneakers-kollektion. Her finder du sneakers i et enkelt, men stadig innovativt design. Særligt er de kendt og elsket for deres iøjnefaldende og markante såler, som bryder med det ellers stilrene look, og derfor får vedkommende, der bærer dem til at skille sig ud fra mængden. Folkene bag det populære Hi-Tec brand er kendt for deres unægtelige sans for detaljen, og deres evne til at forene komfort og funktion med de nyeste tendenser inden for sneakers-moden. Udvalget af sneakers spænder fra retro silhuetter i kulørte farver til nedtonede modeller holdt i enkle nuancer. Så gå på opdagelse i det spændende udvalg, og lad dig inspirere af de mange forskellige styles.

Fra squash til fashion

Det hele begyndte tilbage i 1974, da den sportsentusiastiske englænder, Frank van Wesel, satte sig for at udvikle et par innovative, letvægtssko egnet til squash. Det blev en stor succes, og i årene derefter bredte han sig til stort set alle andre sportsgrene lige fra tennis og løb til fodbold og golf. Efter at have erobret sportsindustrien vendte han blikket mod det moderne sneakers marked, og kanaliserede al sin energi og erfaring over på dette. Med den samme tekniske snilde og grundige tilgang, som med alle hans sportssko, kombineret med en god smag, har han formået at trænge ind på et eller presset marked med et markant Hi-Tec design, som adskiller sig fra mange andre sneakers, du finder derude.

En perfekt balance mellem funktion og design

Hi-Tecs sneakers kollektion er inspirerer af arkivernes skattekammer, hvilket kommer til udtryk ved, at de nye modeller har de samme ikoniske mønstre, som brandets forgængere fra 80’erne og 90’erne. Dette er med til at sikre et retro feel, som passer helt perfekt ind i en tid, hvor modeindustrien i høj grad er ved at genopleve gamle klassikere. Derudover er der virkelig tænkt over komforten, og alle Hi-Tecs sneakers er derfor bygget op omkring en tyk, men let vibram sål, som sikrer en naturligt rul fra det øjeblik, du sætter foden i asfalten. Du finder derfor ikke et andet par sko derude med mere komfort end disse retro Hi-Tec sneakers.

Køb dine Hi-Tec sneakers hos qUINT

Disse Hi-Tec sneakers bringer noget helt unikt til bordet, og derfor er vi her i qUINT ekstremt stolte af at have dem på vores hylder. Vi sætter en ære i nøje at udvælge de brands, du finder i vores butik ud fra den overbevisning, at komfort, kvalitet og fashion sagtens kan følges ad. Skulle du have nogle spørgsmål til de Hi-Tec sneakers, du finder her på siden, så er du altid velkommen til at give os et kald, eller stikke hovedet ind i en af vores butikker.