Alife

  • 0 Varer fundet

Alife - uanset hvilken stil, du har

Brandet Alife blev grundlagt i New York i 1999 og har stærke rødder i det samfund, hvor selve brandet og dets ejere voksede op. Efter at være startet som endnu en lille butik på Manhattan sammen med de andre butikker har Alife nu butikker i nogle af verdens mest førende modeskabende byer helt fra Los Angeles til Tokyo og tilbage til New York. Deres super fede styles og de smarte sneakers i lækker kvalitet kan du finde lige her hos qUINT. Vi har samlet nogle af de hotteste styles og mest eksklusive produkter, så du har noget at vælge imellem. Med et par sneakers eller en sweatshirt fra Alife går du absolut ikke helt galt i byen!

”The source of art is in the life of people” - Alife

Alife er baseret på New Yorks miljø, det multitasker med en masse fede styles. Det har mange facetter og bliver drevet af en helt bestemt livsstil. Som noget helt eksklusivt har brandet samarbejdet med store mærker som Nike, Adidas, Saucony, Reebok, New Balance, Aasics, Timberland, Lacoste, Dickies, Mitchell&Ness, Kangol og mange andre, og samtidig er de den officielle detailhandler for mærket KRINK. Alife har alt, hvad du som mand behøver for at se godt ud, og det er ligegyldigt hvilken stil, du har. Det kan være, du er sneakers-typen? Så er det uden tvivl et par Alife sneakers, du skal erhverve dig. De er smarte, komfortable og matcher utrolig mange outfits, om det så er jeans eller shorts.

Alife sneakers - smarte og komfortable

Hvis man tager et kig på ordet sneakers, kommer det faktisk oprindeligt fra ordet ”snige”, som på engelsk hedder ”sneak”. Det hele startede tilbage i 1900-tallet, hvor man ikke brugte sko med en gummisål, så da de første sko med en gummisål blev produceret, døbte man dem sneakers, da de jo var oplagte til det formål at snige sig afsted. Når du køber et par Alife sneakers, er det ikke meningen, du skal snige dig afsted. Med et par sneakers fra dette mærke kan vi kun opfordre dig til at komme uden for din dør og bruge dem. Det er luksussko med et fedt design, der helt sikkert vil gøre andre folk misundelige. Hvis du er i tvivl, om det er sko for dig, kan du udforske vores brede udvalg på qUINT og se, om der er nogle, der tiltaler dig mere end andre - giv os et kald, hvis du har spørgsmål!

Køb Alife sweatshirt og sneakers fra Alife online hos qUINT.dk

Hos qUINT finder du det hele uanset hvilken stil, du har. Vi har alt lige fra sko, T-shirts, jeans, shorts og accessories. Kig forbi og start det med et stilrent outfit. Med et par sneakers eller en Alife sweatshirt kan det ikke gå helt galt. Kom forbi en af vores mange butikker og prøv tøjet på, hvis du er i tvivl, om det er dig. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål.