Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

ALIS

ALIS
ALIS
ALIS
  • 0 Varer fundet

ALIS tøj – t-shirts, sweatshirts og hoodies til fyre

Hvis du er på udkig efter streetwear til fyre, så er du kommet til det rigtige sted. ALIS er et af Danmarks førende brands inden for street-looks med et stort udvalg af særligt t-shirts og hoodies. Street og oversize har i den grad vundet en plads ind modeverdenen, derfor er det lykkedes ALIS og blive ét af de mest populære branden indenfor streetwear. Brug din ALIS t-shirt med et par cargo pants og et par sorte sneakers og pas perfekt ind i skatermiljøet. Til de kolde og afslappede dage er din ALIS sweatshirt spot-on til et par sweatpants. Se hele vores udvalg af ALIS t-shirts og sweatshirts herover.

Dyrk den perfekte streetwear stil med ALIS

I dag er ALIS ikke kun designet til skaters, men er i stedet blevet en favorit hos mange og vi er glade for at have deres tøj på hylderne. Når du shopper ALIS, kan du være sikker på at alle styles er i god kvalitet og deres genkendelige design. ALIS kan bruges til mange forskellige outfits og typer, hvilket er én af grundene til, at vi er helt vilde med det her brand. Vi forsøger altid og udvælge de bedste brands og styles indenfor herretøj, og vores mål er at der skal være noget at finde for enhver smag. Skab den perfekte streetwear garderobe med ALIS. Giv den sidste detalje til dit ALIS tøj med en skuldertaske fra et af vores gode brands.

Historien bagom danske ALIS

ALIS er et dansk brand, der har leveret tøj og accessories i hele verden siden 1996. Det var to venner fra Christiania, som havde en drøm om at skabe et brand, som var mere end bare streetwear til fyre. De arbejdede benhårdt for at skabe det perfekte univers indenfor skaterfællesskabet, og en bevægelse af unge mennesker som gennem tiden har lanceret både hiphop-festivaler, workshops og skaterparker. I dag bliver det danske streetwear brand solgt over hele verden, så endnu flere har muligheden for at blive en del af fællesskabet. Hos qUINT har vi et stort udvalg af styles fra ALIS. Du finder både t-shirts, hoodies, sweatshirts og bukser fra ALIS.

Køb dine næste ALIS styles online

Fuldend ethvert street-look med ALIS og opdater din garderobe med de stilsikre styles. Vores webshop og butikker bliver løbende opdateret med de nyeste trends og nyheder fra de mest populære brands til fyre. ALIS blev skabt som tøj til skatere, derfor kan du være sikker på at du synes deres styles, er behagelige at have på. Når du køber tøj fra vores ALIS shop, kan du være sikker på at du kan bevæge dig og være aktiv hele dagen. Tøjet er ikke træningstøj, men gennem designprocessen har der været øje for en god pasform og masser af bevægelighed. Hvis du gerne vil have den rigtige street-vibe over dit outfit, mens du er aktiv, anbefaler vi at du bruger din ALIS t-shirt med et par træningsshorts. Du er også velkommen i vores butikker, hvor du kan opleve vores udvalg fra danske ALIS.