END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Asics

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Asics Sneakers

Med sine mange år på bagen er Asics et af de mærker, der har været god til at tænke kreativt for at forny sig. Kihachiro Onitsuka grundlagde firmaet, som dengang hed Onitsuka Co., tilbage i 1949 i et forsøg på at løfte selvværet hos den krigsramte ungdom i Japan igennem atletik. Basketball var begyndt at blive mere og mere populært, og derfor blev Kihachiros specialudviklede skodesign allerede i 1955 solgt i over 500 butikker rundt om i Japan. Firmaet har arbejdet sammen med flere topatleter for at perfektionere deres skodesign – blandt andet maratonløberen Tooru Terasaw, som hjalp med at udvikle sko til langdistanceløbere, så de ikke gav vabler. Gennem de mange år, er Asics også blevet eksperter i at lave sko til fodbold, tennis, badminton, golf, wrestling og mange andre sportsgrene. Men bare rolig, du behøver ikke selv være med på det olympiske hold for at bære de rockerfede sneakers fra Asics.

’Sound mind, sound body’ med Asics sko

Asics er et akronym for det latinske udtryk: Anima Sana In Corpore Sano. På engelsk betyder det ’sound mind in a sound body’ og på dansk ’en sund sjæl i et sundt legeme’. Udtrykket er en vigtig del af firmaets filosofi, fordi de mener, at sport og en sund krop er vejen frem til en lykkelig livstil. Skoen er et produkt af denne tankegang, hvilket gør det til dit garantimærke for, at Asics har udviklet den mest komfortable sko til dig. Innovationen er i centrum og kvaliteten er i højsæde, når Asics udvikler sko. Gå på udkig i vores webshop, og oplev det store udvalg af lækre sko fra Asics. Gå planken ud og forkæl din fødder – du kommer ikke til at fortryde det!

Unikt design fra Asics online

Den Asics vi kender i dag blev oprettet i 1977, da Onitsuka Co. og GTO sports Nets & Sportswear fusionerede. Mere eller mindre alle sko fra Asics har de velkendte striber på siden af skoen. Designet blev først introduceret i 1966 under udtagelsesstævnet til de olympiske lege i Mexico og var oprindeligt designet på denne måde for at opbygge optimal stabilitet i skoen. Det særlige mønster er sidenhen blevet Asics eget unikke varemærke, og i dag pryder de tusindvis af lækre sneaks og sko, som dagligt bliver spytter ud af deres Asics-fabrikker!

Køb Asics Sneakers online hos qUINT.dk

Hos qUINT sætter vi en stor ære i at forhandle de mest populære og førende mærker inden for tøj- og skoverdenen, og derfor ser vi det også som en selvfølge, at Asics sneakers er en del af vores udvalg. Vi forhandler den fede sko i mange forskellige farver, så der skulle være noget til alle fyre derude! Hvis du imod alt forventning skulle mangle en speciel stil eller noget crucial information, så er du velkommen til at kontakte os både online og i en af vores butikker. Vores kompetente personale skal nok gøre alt for at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du leder efter.