END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Beton Cire

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Beton Cire - streetwear til fyre

Det tog hele 12 år, før de to grundlæggere Amelie og Mario besluttede sig for at arbejde sammen om at skabe det fede brand Beton Cire. De mødtes første gang i Paris, men dengang var idéen til at lave et tøjbrand ikke lige oppe og vende. Den sprang derimod frem, da Amelie viste Mario sin britiske bedstefars autentiske og traditionelle militærbaret - da stod det klart, at de to skulle skabe brandet Beton Cire, hvor beton refererer til den urbane verden og street-kulturen, og Cire refererer til det gule olieskin, der fremkalder den militære ånd. Beton Cire blev gjort officielt i september 2013 og tilbyder blandt andet militærbaretter produceret af modedesignere i Frankrig, som helt sikkert vil spice dit outfit op.

Beton Cire cap til lidt af hvert

Med den rigtige cap kan du både spice dit outfit op eller nedtone dit look, alt efter hvad du har på. Det kan gøre meget ved ens look, da en cap kan se ud på mange forskellige måder og passe til alle mulige lejligheder. Med en Beton Cire cap får du en smart militærbaret i stilfulde farver og elegant design. En cap er gået fra at være en praktisk kasket, som man tog på, når det var en dag fyldt med solskin, til at være en helt igennem smart mode-accessory. Når du ifører dig en Beton Cire cap, vil du både kunne varme hovedet med den lækre kvalitet og den skønne form, som passer til enhver mand og samtidig se smart ud. Beton Cire caps findes i en masse lækre designs, så du har muligheden får at finde den, der passer allerbedst til dit yndlingsoutfit.

Varm hovedet og ørene med en Beton Cire hue

Ikke nok med, at vi fyre har mulighed for at købe noget af det mest smarte tøj inden for modeverdenen, muligheden for at skabe en hattemode er der også! Hatten er absolut et tidsløst accessory og bestemt også en nødvendighed, når det kommer til den moderne fyrs garderobe. Når du shopper her hos qUINT, kan du finde de lækre Beton Cire huer i en masse forskellige stilarter, der udtrykker forskellige attituder, så hvis du overvejer at investere i dette mesterværk, så skynd dig at finde dem i vores webshop eller kom forbi en af vores butikker, hvor du kan prøve denne Beton Cire hue på. Du vil nyde at bære den!

Køb huer og caps fra Beton Cire hos qUINT.dk

Hos qUINT gør vi en ære i at tilbyde dig det mest populære modetøj fra de mest populære brands fra hele verden. Vi kan blandt andet tilbyde dig lækre huer og caps fra Beton Cire i høj kvalitet med en fantastisk pasform. Så står du og mangler noget smart hovedbeklædning, så kom forbi en af vores butikker. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken cap eller hue, der passer til dig.