Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Caterpillar

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Caterpillar støvler med en elegant og tidløs stil

Skoene fra dette brand har en elegant og tidløse stil, som går igen i næsten alle par. Caterpillar producerer en række kollektioner bestående af slidstærke sko i autentisk stil, og de er absolut lige så stærke, som Caterpillar maskinerne. Det er også herfra, at de har fået deres navn. Det er især modellen Colorado, der er blevet legendarisk. Den blev lanceret i 1991 og endte med som et stilikon. De var oprindeligt lavet til at fungere som arbejdssko, men i dag fungerer de som en moderigtig model, som rigtig mange fyre vælger at købe. Med et par sko fra Caterpillar skal du nok komme frem i livet. Det er nemlig et par ordentlige sko!

Caterpillar støvler - en velkendt duft af noget råt

Støvler fra dette brand vil helt sikkert peppe din skogarderobe op. Der er virkelig lagt op til noget råt men afslappet, når du træder i et par. De super seje Caterpillar støvler henvender sig til den bevidste urbane ungdom, der både værdsætter funktion og stil. Ud over en komfort der vil forkæle dine fødder, får du også et par støvler i et materiale, der ånder af sved, støv og sort dieselolie. Disse sko vil gøre det til en ren fornøjelse at træde ud over dørtærsklen og opleve verden! Et par Caterpillar støvler er det perfekte skovalg, hvis du gerne vil udtrykke din egen, personlige stil på en måde, som kun de færreste drømmer om.

Forkæl dine fødder med et par Caterpillar sko

Det kan næsten ikke tælles på en hånd hvor mange par sko, vi har brug for i løbet af 12 måneder. Det er en helt naturlig ting at shoppe efter, da vi faktisk køber sko, ligesom vi køber andre ting i vores hverdag. Desuden skal man aldrig undervurdere, hvad et par sko kan gøre for ens yndlingsoutfit. Hos qUINT er vi sikre på, at du med et par Caterpillar sko vil kunne tilføje det sidste touch til dit yndlingsoutfit. Det er lige meget, om du er til det mere street eller en afslappet og rå stil - dette brand har helt sikkert et par, der falder i din smag. Det er bare at finde pengepungen frem og få købt et par Caterpillar sko. Hos qUINT har vi håndplukket et eksklusivt udvalg kun til dig - værsgo at dykke ned!

Køb Caterpillar støvler og sko online hos qUINT.dk

Det er ikke nok at kigge på sko, som ikke koster alverden, eller som lige matcher et par bukser. Nej, sko skal passe til hele dit outfit, din personlighed og dit humør. Der findes ikke noget bedre end at matche et par sko med sit yndlingsoutfit, og det kan du gøre med et par sko eller støvler fra Caterpillar. Du finder dem lige her i vores webshop. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker og prøve skoene på. Vores dygtige personale står klar til at tage imod dig med et smil på læben og et par gode råd om tidens trends, samt hvad der hitter i øjeblikket.