Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Collonil

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Collonil Leather Gel & Waterstop

Har du købt et par nye sko, som bare er så fede, at de skal holde for evigt? Det ved vi alle sammen, at det desværre ikke er muligt, men med Collonil kan levetiden til gengæld blive forlænget væsentligt! Måske er du i stedet typen, der egentlig ikke gider shoppe efter sko alt for tit? Så kan Collonil også hjælpe dig! Med denne imprægnering bliver dine textil- og læderoverflader beskyttet og dermed også modstandsdygtigt overfor vand og snavs. Hos qUINT kan vi godt lide læder, og derfor mener vi også, at man skal passe godt på det, især hvis man vil have det største udbytte ud af sit køb.

Forlæng skoens levetid med Collonil Leather Gel

Sko er den mest udsatte beklædningsdel, vi ejer. Den skal bære hele din vægt, imens den bliver slæbt igennem sne, sjap, grus, snask, græs - og en sjælden gang imellem også en hundelort! Sålen er ret modstandsdygtig, men vi kan ikke komme udenom, at de hårde vilkår også efterlader sine mærker på skoens snude og ankel. Hvis du allerede har investeret i et par lækre lædersko, så anbefaler vi dig derfor, at du også smider en Collonil imprægnering med oven i hatten. Den beskytter skoen, så de grimme mærker mindskes mest muligt. Og bare rolig, skoens åndbarhed forbliver uændret!

Collonil er kendt for sin læder imprægnering

Udover sko kan denne læder imprægnering også bruges til mange af dine andre modeitems såsom jakker, tasker, telte, regntøj og sågar barnevogne. Så når du har købt dig en Collonil Leather Gel eller Waterstop, så bør du lige gå garderoben igennem, og forkæl alle dine lædergenstande. Det kan godt betale sig i længden! Og hvem ellers tør du lægge din imprægnering i hænderne på, end et firma der er verdenskendt for sin tyske grundighed? Takket være den konsekvente kvalitet er det Berlin-baserede firma det brand med størst ekspertise inden for pleje og imprægnering af læderprodukter. Firmaet har over 100 år på bagen, så du får med garanti en imprægnering, der er blevet testet, forfinet og forbedret over mange år. Kig forbi qUINTs webshop, hvor du finder dette plejeprodukt, som dine læderprodukter ikke kan undvære.

Køb Collonil Waterstop online her hos qUINT.dk

Læder er et fantastisk materiale, som på nul komma fem kan gøre dit look mere råt og mere stilet. Det gælder både, om du har investeret i en læderjakke, lædersko eller lædertaske. Men læder er også et krævende materiale, som forventer din opmærksomhed mere end en bomuldstrøje. Med Collonil Leather Gel bliver det super nemt at holde læderet ved lige, så du kan få mest mulig ud af dit læderprodukt. Vi forhandler det eftertragtede mærke her på vores webshop, så du nemt og bekvemt kan købe den med, når du er faldet for et par lækre lædersko. Når du bestiller hos os, får du altid hurtig levering, og vi kan garanterer dig en sikker nethandel, så du kan føle dig i trygge hænder.