Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Converse

Converse
Converse
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Converse Sko

Hvor mange par Converse sko har du slidt op i løbet af årene? Den fantastiske sko er altid en sikker vinder, når man skal ud og finde nye sko. Skoen har efterhånden været et dominerende element i gadebilledet i lang tid! Den lidt casual hverdagssko er sågar blevet vist frem på den røde løber af hollywoodstjerner som Drew Barrymore, Kristen Stewart og Demi Lovato. Med sit kanvas og sin gummisål er skoen meget genkendelig, og i dag er den et absolut must i skosamlingen. Måske har du mere end et par? Måske prøver du endda at slå Joshua Muellers Guinness verdensrekord med en samling på 1.546 forskellige Converse sko? I så fald er qUINTs webshop et rigtig godt sted at starte.

Converse Sneakers – en amerikansk klassiker!

Marquis Mills Converse begyndte at lave sko for over 100 år siden! I 1917 kom den første Converse All-Star sko på markedet, skoen som skulle vise sig at gå hen og blive en populær klassiker. Basketballlegenden Chuck Taylor forelskede sig i skoen, og derfor joinede han salgsafdelingen i 1921. Han rejste hele Amerika rundt for at promovere skoen, og hans salgstalent resulterede i, at han i 1932 fik sin signatur på det karakteristiske stjernelogo, som vi alle kender i dag. Senere overtog store brands som Nike og Adidas converseskoens plads på basketballbanen, men til gengæld blev den populær i andre kredse. Rockmusikere og den unge generation svigtede ikke deres all-time-favorite, og i dag er det mere en modesko fremfor en sportssko.

Find dit næste par Converse Auckland Racer lige her

Efter at skoen skiftede fra basketballbanen til catwalken, begyndte de også at producere den i nye farver og mønstrer. Hvis du foretrækker læder i stedet for kanvas, så er det skam også muligt. I dag findes der simpelthen et hav af valgmuligheder, og engang imellem er det sågar muligt at designe sin helt egen sko. Udover den klassiske All-Star Basic er Converse Aero og Auckland Racer også gået hen og blevet populær. Her hos qUINT har vi samlet de mest eftertragtede versioner til dig, så kig forbi vores webshop, og lad dig blive inspireret.

Køb Converse sko online hos qUINT.dk

Med et par Converse trainers går man aldrig galt i byen. Når først man har købt et par converse sko, så er man afhængig. Det er vi i hvert fald her hos qUINT, og derfor har vi også sørget for, at hylderne er fyldte med den eftertragtede sko! Vi har samlet et bredt udvalg i vores webshop, så uanset om du leder efter den populære sorte udgave eller andre farve med enten høj eller lav ankel, så finder du det lige her. Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi din lokale qUINT-butik. Her står vores kompetente personale klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig med at finde din næste klassiker! Vi ses!