Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Denim Project

Denim Project
Denim Project
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Denim Project til den stilbevidste fyr

Denim Project er et nyt dansk brand, som er sat i verden for at tilbyde den moderne forbruger et par lækre, kvalitetsjeans til en yderst fornuftig pris. Brandet har i løbet af ingen tid skabt et navn for sig selv, og er særligt elsket af de unge, stilbevidste fyre, som gerne vil have et par gode velsiddende bukser uden nødvendigvis at springe budgettet. Med sikre farvevalg og øje for tidens tendenser har Denim Project opnået stor succes, men dét, der for alvor får dem til at adskille sig fra konkurrenterne, er deres evne til at forvandle genbrugt bomuld og en smule stretch til et par moderne bukser.

Et spændende nyt denimbrand med en bæredygtig mission

Modeindustrien og store modekoncerner har i mange år været udskældt for at have en negativ indvirkning på miljøet. Men dét er det danske brand, Denim Project, sat i verden for at ændre på. Deres mission har siden begyndelsen været at vise verden, hvor nemt det er at designe og skabe bæredygtigt tøj – tilmed til en fornuftig pris – og med deres unikke produktionstilgang er det lykkes dem. Hele 98% af deres tøjkollektioner består af andre brands stofrester, som blot tilføres 2% stræk, og voila! Et par nye jeans, klar til brug!

Stort udvalg af Denim Project bukser

Her på siden finder du et udsøgt udvalg af Denim Project bukser og jeans, som er udvalgt ud fra vores eget grundprincip om, at bukser skal være lige så komfortable, som de er fede. Grundet det stilrene snit og det sikre farvevalg, er mange af Denim Projects bukser velegnet til at tilføre dit look et mere klassisk og stringent touch. Men cool-faktoren er umulig at benægte, særligt hvis du kombinerer bukserne med en kantet T-shirts og et par friske sneakers for at opnå en fed kontrast.

Find bukser fra Denim Project hos qUINT

Her i qUINT er vi meget stolte af at kunne tilbyde vores kunder bukser fra brandet Denim Project. Buksernes egenskaber og stil stemmer nemlig godt overens med de høje kvalitetskrav, vi stiller til vores brands. Så gør dig selv den tjeneste at læne dig godt tilbage i sædet, mens du oser rundt på siden og lader dig inspirere af de mange forskellige styles. Skulle du undervejs blive i tvivl om noget, eller have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller lægge vejen forbi en af vores mange fysiske butikker.