Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Ellesse

Ellesse
Ellesse
Ellesse
  • 0 Varer fundet

Ellesse tøj

Brandet Ellesse så for første gang dagens lys tilbage i 1959 i Italien. Dengang stod Leonardo Servadio overfor den problemstilling, at han ikke kunne finde det perfekte skitøj til ham selv. Det var sådan at brandet opstod, og tøjvirksomheden har løbende udviklet sig. Ellesse har siden dengang udviklet sig til at være et sporty streetwear brand, som stadig holder fast i den sporty kvalitet og udtryk, som virksomheden startede ud med. Der er ingen tvivl om, at brandet har fundet den perfekte kombination af sportstøj og streetwear. Senere er sortiment også blevet udvidet, så du kan i dag kan finde både sko, bukser, og sweatshirts fra Ellesse. Du finder også et udvalg af Ellesse jakker hos qUINT.

Stort udvalg af Ellesse jakker og Ellesse t-shirts til herre

Ellesse er særlig kendt for deres brug af farver og deres logo, der er formet som en halve måne i orange og rød. Den høje genkendelighed gør, at brandets styles hurtigt bliver spottet i bybilledet blandt særligt den unge generation. Hos qUINT har vi et bredt sortiment af Ellesse jakker, Ellesse hoodies og Ellesse t-shirts, så du har det bedste udvalg. De sporty og enkle Ellesse t-shirts kan uden problemer både bruges til hverdag med et par jeans og til træning med et par shorts, og du er derfor dækket ind til alle hverdagenes aktiviteter. Hos qUINT er vi vilde, med styles som kan bruges til flere anledninger, og derfor opdatere vi hele tiden løbende vores sortiment af herretøj fra Ellesse.

Find dit næste Ellesse tracksuit hos qUINT

Tracksuits er for alvor vendt tilbage i folks garderober, og vi forstår godt hvorfor. I dag kan det behagelige og causal Ellesse sæt både bruges til afslapning derhjemme, men man ser det efterhånden også alle steder i bybilledet og på de helt store modescener. Hvis du har valgt at tage et sort tracksuit sæt på, så kan du vælge at tage et par fede farverige sneakers. Brandet startede med at designe og producere sportstøj, derfor er virksomheden lynhurtig blevet kendte for deres kollektioner med Ellesse tracksuit. Hos qUINT kan du finde et stort udvalg af matchende tracksuits i flere forskellige farver. Skab det perfekte streetwear look med en tracksuit, som du synes er behageligt hele dagen.

Køb Ellesse online hos qUINT.dk

Vi har gjort os umage for at udvælge det mest populære styles som forhåbentlig kan falde i din smag. Selvom Ellesse har været lidt ude af modebilledet tidligere, er brandet i den grad lykkedes med at genfinde sin vej ind i forbrugernes hjerter igen. Derfor synes vi, at du skal tage et ekstra kig på vores udvalg af Ellesse til herre online. Hvis ikke at du fandt lige det, som du søgte efter, så anbefaler vi, at du tager til et kig forbi én af vores mange butikker, som du finder i hele landet. Her står vores dygtige og venlige personale klar til at guide dig til dine næste køb. Vi ses!