Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Fila

Fila
Fila
Fila
  • 0 Varer fundet

Fila Polo & tøj

Er sport en vigtig del af din dagligdag, så er du helt sikkert allerede bekendt med mærket Fila. Enhver sporty dude med respekt for sig selv har allerede garderoben fyldt op med sweatshirt og poloer fra Fila - et af de største sportstøjsproducenter. Med en vision om en aktiv hverdag hjælper Fila dig med at opdage mulighederne for at være sporty i din egen by. Hvis du stoler på din egen fantasi, kan du skabe et nyt perspektiv i dine omgivelser. Du behøver ikke melde dig ind i en klub eller finde en basketball-bane. Hvorfor ikke forvandle hele byen til din egen legeplads, og udnyt dens mange trapper og gelændere til at gøre din hverdag lidt sjovere.

Fila - moderne sportstøj

Fila skaber tøj, som kan bruges til al slags sport, men passer især godt til golf, tennis og basketball. Heldigvis er kollektionerne også velegnet til hverdag, så er du vild med det sporty look, er du kommet det helt rigtige sted. Bær eksempelvis poloen sammen med et par pæne jeans for at få et raffineret udtryk perfekt til hverdagen i skolen eller på jobbet. Mærket har mange år på bagen, og man er blevet vant til at se det unikke logo i gadebilledet. Med sine slangelignende bogstaver og kreative forbogstav ’f’ giver det Fila-mærket et velbalanceret og futuristisk udtryk.

Få et sporty look med Fila

Fila blev skabt af to brødre helt tilbage i 1911’ernes Italien. De startede deres rejse med at lave undertøj og tøj til folk, der boede i de italienske alper. Efter opbakning fra selveste Björn Borg ændrede firmaet kurs i 1970 og har nu specialiseret sig i sportstøj både til dig og mig, men også til de dygtige atleter, der konkurrerer på et internationalt niveau. I 2007 blev det overtaget af Fila South Korea og alt bliver nu administreret fra den asiatiske storby Seoul. Hos qUINT er vi glade for firmaets kursskifte, da vi er ellevilde med Filas anderledes, friske look kombineret med god kvalitet. Kig forbi webshoppen, hvor du finder et stort udvalg. Vi har samlet lidt af hvert, eksempelvis de velkendte poloer, fede sweatshirts, lækre huer og comfy tennis-sokker.

Køb Fila online hos qUINT.dk

Hos qUINT er vi vilde med brands, der ser muligheder, hvor andre slet ikke kigger. Hvorfor ikke udnytte byens mange muligheder, og se det som sin helt egen legeplads? Hvorfor gå op af trapperne, når man kan løbe? Fila har længe været et anerkendt sportsmærke, og iført en af deres lækre, genkendelige poloer viser du omverdenen, at du er en stilsikker fyr, der sætter pris på kvalitet. Hos qUINT har vi samlet et bredt udvalg til dig. Kig forbi og lad dig blive inspireret af de blå, røde og hvide farver. Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi din lokale qUINT-butik. Vi står klar med en hjælpende hånd, så vi sammen kan sikrer os, at du finder lige præcis det, som passer bedst til dig.