Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Fjällräven

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Fjällräven

Hos Fjällräven er det autentiske wildlife-look i højsædet. Deres vision er at udvikle holdbart, tidløst og funktionelt friluftsudstyr og mest af alt have omtanke for andre mennesker, dyr og naturen. I de seneste år har Fjällrävens 'Kånken'-rygsæk fået en renæssance og er blevet et musthave for alle generationer - det er stadig de samme gode produkter dog i et væld af nye og originale farver. Folk er også begyndt at få øjnene op for Fjällrävens jakker, som kan gøre enhver dansk vinter lidt nemmere. Du finder blandt andet jakker i en lidt tyndere udgaver, der med sit slidstærke stof giver et fedt look og passer ind i nutidens trends. Er du klar på at gå all-in, så prøv deres store jakker, hvor der ikke er sparet på hverken detaljerne eller foret.

Fjällräven – slidstærkt, tidsløst, funktionelt

Fjällräven er en historie om kærlighed for natur og mennesker. Da 14-årige Åke Nordin i 1950 skulle på vandretur i Sveriges smukke bjerge, oplevede han, hvordan oppakningen gjorde det svært at nyde naturen. Han fandt dog markedets eksisterende rygsække noget utilfredsstillende. De var ubehagelige at vandre med og sad altid for langt nede på ryggen. Så Åke Nordin tog sagen i egen hånd og besluttede sig for at bygge en stabil træramme, hvorpå han monterede en aftagelig sæk. Trærammen fordelte vægten bedre på ryggen, gav mere ventilation mellem ryg og rygsæk, og gjorde det tilmed muligt at bære mere.

En moderigtig hyldest til naturen

Den hjemmelavede rygsæk viste sig at være startskuddet til Fjällräven, som blev startet 10 år efter Åke Nordins vandrertur. Det svenske navn Fjällräven betyder polarræv og er en hyldest til de små rovdyr, som tilbringer livet i det hårde klima i de svenske bjerge. Dét, der driver værket er netop kærligheden og hyldesten til naturen, og i over 50 år har brandet inspireret mennesker til at komme ud i naturen. Ved at tilbyde tøj og udstyr i allerhøjeste kvalitet, har de gjort naturen tilgængelig for utallige mennesker over hele kloden. Fjällräven bliver ikke længere kun brugt til friluftsliv, men også til hverdag, hvor man ser den karakteristiske taske overalt på gaderne. Nutidens store fokus på ’grøn’ mode og social ansvarlighed, er måske forklaringen på, hvorfor den langtidsholdbare taske er blevet så moderne.

Køb Fjällräven online hos qUINT.dk

Fjällräven-rygsækken er blevet en bestseller hos qUINT, og vi har dem altid på lager i et væld af farver og farvekombinationer. Så kig forbi webshoppen, og se hvilken rygsæk, du kunne tænke dig at føre videre til næste generation. Er du træt af at fryse på de værste vinterdage, så er en Fjällräven-jakke en rigtig god løsning. Du finder et stort udvalg af de fede kollektioner på moderigtigt vintertøj lige her. Har du lyst til at prøve tøjet på, så husk, du altid er velkommen til kigge forbi en af vores mange butikker rundt om i landet. Vores kompetente personale står altid til at besvare spørgsmål og hjælpe dig med din fremtidige stil.