Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Fred Perry

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Fred Perry sko og polo

Fred Perry har altid været et anerkendt brand på den store modescene. De kan prale af dybe historiske rødder, som giver brandet et autentisk ry, som man sjældent ser hos andre store modebrands. De har på en succesfuld facon formået at blende sportswear og streetwear, og dermed også høstet popularitet på både sports- og modefronten. Hos qUINT har vi samlet Fred Perrys streetmode, som passer rigtig godt til de sporty fyre, der ønsker en lidt mere eksklusiv stil. Gennem Fred Perrys historie har de altid formået at holde sig til deres værdier: autenticitet, integritet og attitude.

Fred Perry – Tidsløst mode

Den østrigste foldboldspiller Tibby Wegner fik en rigtig god idé tilbage i slutningen af 1940’erne: Hvorfor ikke lave et tøjmærke sammen med en sand Wimbledon-mester? Han kontaktede Fred Perry, som hoppede med på projektet – et projekt, der skulle gå hen og blive et international anerkendt fashion-brand. Det første skud på stammen var et par svedbånd, som skulle erstatte det gazebind Fred Perry normalt brugte under kampene. De markedsførte svedbåndet ved at dele det ud til topspillere under turneringerne, og inden længe blev det brugt af alle tennisspillere rundt om i Storbritannien. Et brand var blevet født og i 1952 lancerede de den trøje, der skulle gå hen og blive Fred Perrys mest berømte stykke tøj. Her hos qUINT finder du et stort udvalg af lækre poloer, sko, T-shirts, skjorter og sweatshirts. Kig forbi, og lad dig blive inspireret af den tidsløse, klassiske mode.

Find den klassiske Fred Perry polo her

Lige fra starten af har diverse musikalske subkulturer taget Fred Perry til sig, eksempelvis skinheads, mods (moderne jazz), soul boys og suedeheads. I en kort overgang var der endda en subkultur kaldet ’the Perry boys’. Ved Britpoppens indtog i midten af 1990’erne var det bands som Oasis og Blur, der gav Fred Perry en fremtrædende plads på musikscenen. Den klassiske stil, der kendetegner Fred Perry holder sæson efter sæson, hvilket skyldes, at deres mode appellerer til flere forskellige stilarter. Hvis du endnu ikke har en Fred Perry polo i din garderobe, så er det på tide. I vores webshop finder du poloen i stilrene farver, som er perfekt til hverdagsbrug og passer godt til et par casual jeans.

Køb Fred Perry online hos qUINT.dk

Hos qUINT har vi længe fulgt Fred Perrys rejse fra sportswear til streetwear, og det er tydeligt at vores kunder er lige så vilde med brandet som os. Det er altid en fordel, hvis man har et indgroet kendskab til det marked, man ønsker at udvikle produkter til. Fred Perrys tenniskarriere har ikke bare være en fordel i forhold til at brande tøjmærket, men hans viden og interesse for området har sørget for, at mærket er et skridt foran alle andre. Har du lyst til at prøve tøjet på in real life, så kig forbi en af vores mange butikker rundt om i landet. Vores dygtige personale står altid klar med en hjælpende hånd og et godt modetip.